ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια ξαναβρήκε το χαμένο της πορτοφόλι. Όταν όμως το άνοιξε και είδε τι έχει μέσα, Πάγωσε!

Το 2009, η Courtney Connolly ήταν πανευτυχής, γιατί ξεκίνησε τη πρακτική της στο θέατρο Wellfeet, στη Μασαχουσέτη. Έτσι, από τον πολύ ενθουσιασμένο της, μια μέρα...
ξέχασε να κλείσει το παράθυρο στο αυτοκίνητό της. Όταν τελείωσε με την δουλειά της εκείνο το βράδυ και επέστρεψε στο αυτοκίνητό της , το πορτοφόλι της έλειπε …
Μετά την αναφορά του περιστατικού στην αστυνομία, η Connolly ακύρωσε τις κάρτες της και έβγαλε νέο δίπλωμα αυτοκινήτου και άλλη ταυτότητα. Αλλά την περασμένη εβδομάδα, 8 χρόνια μετά το περιστατικό, ήταν έκπληκτη όταν της επεστράφη το πορτοφόλι της με την άδεια οδήγησης, τις πιστωτικές κάρτες και τα 141 δολάρια που ήταν ακόμα μέσα.

Έμεινε άφωνη… Είχε ξεχάσει εντελώς αυτό το πορτοφόλι.
Η Connolly, 30 ετών, είχε άφησε τη ζωή του θεάτρου πριν από πολύ καιρό και τώρα είναι φοιτήτρια νοσηλευτικής. Ενώ βρίσκονταν στην τάξη, έλαβε ένα μήνυμα από την αδελφή της που έλεγε ότι ένας αστυνομικός είχε μόλις αφήσει το πορτοφόλι της στο πατρικό της σπίτι, όπου ζουν τώρα ο αδελφός της και η αδελφή της.

Η Connolly αρχικά δεν κατάλαβε, αφού είχε το πορτοφόλι της το είχε μαζί της.
Ένας άντρας έδωσε το πορτοφόλι στην αξιωματικό της αστυνομίας και της είπε ότι ένας ξένος το είχε ρίξει στο ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Η αστυνομικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιστρέψει το πορτοφόλι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. Όταν άνοιξε το πορτοφόλι, είδε τη διεύθυνση της οικογένειας σε ένα παλιό απόκομμα μισθοδοσίας και έτσι το παρέδωσε στην αδερφή της.

Το πορτοφόλι ήταν άθικτο. Είχε όλα τα χρήματα μέσα από το 2009. Η Connolly, αυτά τα χρήματα τα χρειάζονταν περισσότερο από ποτέ. Ήθελε να συμμετάσχει σε μια νοσηλευτική εκπαίδευση και κατάρτιση και τα 141 δολάρια ταίριαζαν σχεδόν απόλυτα με το κόστος συμμετοχής.

Το ίδιο το πορτοφόλι ήταν επίσης σημαντικό για την Connolly. Ήταν δώρο από τον αδελφό της και είχε ακόμη και ένα παλιό μήνυμα από μπισκότο τύχης που έλεγε: «Σύντομα θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.»

Δείτε το βίντεο αυτής της ιστορίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: