ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

«Μπρούσκο»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Τα νέα επεισόδια το «Μπρούσκο» έρχονται με καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο Πάτροκλος επιστρέφει εσπευσμένα στα Χανιά, ανησυχώντας για την υγεία του Διαμαντή. Ο νέος έρωτας του...

Σήφη στην Ιταλία, έχει ως αντίκτυπο να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η συνεργασία με τον Σπαλέτι, γεγονός που εκνευρίζει τ’ αδέλφια Ματθαίου, κυρίως τον Αχιλλέα, αλλά και την Μελίνα για την επιπολαιότητα του πρώτου. Παράλληλα, ο Ανδρέας βρίσκεται στο πλευρό της Άλκηστις, στηρίζοντάς την μετά τον χωρισμό της με τον Σήφη. Ο Χαρίδημος αρχίζει ν’ αναρωτιέται τι δεν πάει καλά, αφού μετά την αδιάφορη στάση της Γεσθημανής «τρώει πόρτα» κι από την Κωνσταντίνα. 

Η Δήμητρα έξαλλη, με την κρυφή συνάντηση της Μαρίνας με την Αλεξάνδρα, «φορτώνει» στην τελευταία και τα 2 μικρότερα παιδιά της και φεύγει για Κρήτη, όπου ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πάτροκλου. Όταν ο Μηνάς βλέπει τυχαία την Κουκίτσα με την Λίνα μαζί, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά κι η Δάφνη καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση. Στο μεταξύ η Αναστασία, μετά το πρώτο σοκ απ’ την είδηση της εγκυμοσύνης της Στέλλας, παίρνει τις αποφάσεις της κρυφά απ’ όλους…
Ο Παύλος μαθαίνει ότι η Αναστασία του έχει πει ψέματα για το ταξίδι της στην Ιταλία και εξοργίζεται αφού είναι αντίθετος στο να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Ματθαίο. Η Στέλλα ανυποψίαστη καλωσορίζει την Αναστασία στο σπίτι της, όταν της αποκαλύπτει όμως ότι είναι και πάλι μαζί με τον Ματθαίο, βγαίνει εκτός εαυτού. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας πείθουν την Βασιλική να βγει μαζί τους και να γνωρίσει έναν φίλο τους, η στάση της απέναντι του όμως τους φέρνει όλους σε τρομερά δύσκολη θέση. 

Η Δήμητρα βρίσκεται κρυφά στα Χανιά μαζί με τον Πάτροκλο, και ο Αχιλλέας το έχει υποψιαστεί. Παρά τα παρακάλια και τους φόβους της Μελίνας, ο ίδιος αποφασίζει να το πει στον Νεκτάριο και οι δυο τους ετοιμάζονται να πάνε στην Κρήτη. Εν τω μεταξύ ο Πάτροκλος, φοβούμενος ότι θα χάσει την περιουσία του πατέρα του, βρίσκει αφορμές για να βρεθεί μόνος με τη Ρενάτα, προκειμένου να την φλερτάρει και να την ξεμπροστιάσει. 
Ο Διαμαντής όμως το αντιλαμβάνεται και στέκεται πολύ σκληρός απέναντί του και του ανακοινώνει την πρόθεσή του να της κάνει πρόταση γάμου. Η Δάφνη προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από την υποτιθέμενη σχέση της Βασιλικής με τον Κύπριο εφοπλιστή, ενώ παράλληλα ο ντετέκτιβ έχει απίστευτες πληροφορίες για το παρελθόν των τριών κοριτσιών που δουλεύουν στο σπίτι του Μύρου.
Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο φεύγουν επειγόντως για τα Χανιά, προκειμένου να ξεμπροστιάσουν τον Πάτροκλο και τη Δήμητρα. Μαζί τους στην Κρήτη, πηγαίνει και η Μελίνα με τα παιδιά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα εξηγεί στον Πάτροκλο ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον και η νέα της οπτική για τη ζωή. Ο Ματθαίος με την Αναστασία έχουν βάλει στη μέση την Στέλλα και προσπαθούν να βρουν μια άκρη σχετικά με το τι σκέφτεται για την εγκυμοσύνη της, αλλά η Στέλλα για μια ακόμα φορά βρίσκεται σε παραλήρημα. Ο Διαμαντής κάνει πρόταση γάμου στη Ρενάτα και παίρνει θετική απάντηση, γεγονός που του δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο, αποφασίζουν να ακολουθήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκεται ο Πάτροκλος με την Δήμητρα και ανύποπτοι πέφτουν στην παγίδα που τους έχει στήσει ο Πάτροκλος με τη βοήθεια του Αλκιβιάδη. Τα δυο αδέρφια εγκλωβίζονται και τελευταία στιγμή καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν οδό διαφυγής από την επικίνδυνη κατάσταση που έχουν μπλέξει.

Ο Ανδρέας με τον Μηνά, τρέχουν να απεγκλωβίσουν τον Νεκτάριο και τον Αχιλλέα από τη φονική παγίδα που τους έχει στηθεί από τον Πάτροκλο. Όταν φτάνουν είναι ήδη αργά κι ο Αχιλλέας έχει τραυματιστεί βαριά απ’ τα πυρά των αντρών του Πάτροκλου, ο οποίος την ίδια στιγμή φροντίζει να εξασφαλίσει ένα ατράνταχτο άλλοθι με τη βοήθεια του Αλκιβιάδη. Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Άλκηστη ότι ο Κύπριος εφοπλιστής είναι γέννημα της φαντασίας της καθώς και τους λόγους που την ανάγκασαν να διαδώσει αυτό το ψέμα, ενώ την ίδια στιγμή η Δάφνη κάνει την δική της έρευνα για να βγάλει στο φως την αλήθεια. Στη Κύπρο, η Στέλλα δοκιμάζει έναν ιδιόμορφο κι επικίνδυνο τρόπο για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ματθαίου. Η Δήμητρα ξεφεύγει απ’ τα όρια και χαστουκίζει τη Μαρίνα. Εν τω μεταξύ η Μελίνα ζει εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο, όπου η επιβαρυμένη κατάσταση υγείας του Αχιλλέα, δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη…

Η αγωνία για τον Αχιλλέα που ξαναμπαίνει στο χειρουργείο με εσωτερική αιμορραγία, κορυφώνεται και πια η Μελίνα έχει χάσει κάθε ελπίδα και αισιοδοξία καθώς οι προβλέψεις των γιατρών είναι ανησυχητικές. Στο μεταξύ φτάνει στα Χανιά κι ο Ματθαίος, ο οποίος μόλις τώρα έχει μάθει για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδερφός του. Ο Νεκτάριος, μετά από την πίεση του Αστυνόμου Αρχοντάκη, αποφασίζει να αλλάξει την κατάθεσή του και να αποκαλύψει ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που τους παγίδευσε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Αχιλλέα. Ακολουθεί η σύλληψη του Πάτροκλου, στο σπίτι του Διαμαντή. Η Δήμητρα παίρνει τη Μαρίνα «σηκωτή» από το σπίτι της Αλεξάνδρας και πια η σχέση μάνας και κόρης έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της. Ο Διαμαντής με τη Ρενάτα ετοιμάζονται για τον γάμο τους και δεν φαίνεται να τους πτοεί το γεγονός ότι οι γονείς της Ρενάτας θυμώνουν πολύ μ΄ αυτή την απόφασή της.

Δείτε όλα τα επεισόδια εδώ


altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: