Σου, εκλέρ, τάρτες, cookies και σοκολατένια κέικ, είναι τα βασικά σημεία που θα καλυφθούν στο σεμινάριο «Ζαχαροπλαστική Αρτοποιείου Ι». Σε 10 ημέρες στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας.
Ένα άκρως πρακτικό σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε.
https://greekbakingschool.gr/zaharoplastiki-artopoieioy-i
#greekbakingschool #short_seminars #pastry#bakeries #confectionery #bread #tips #bakers#keratsini #greekbakingschoolgr#ellinikisxoliartopoias #diavioumathisi #bakingpower#professionals
Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας
Ένα άκρως πρακτικό σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε.
https://greekbakingschool.gr/zaharoplastiki-artopoieioy-i
#greekbakingschool #short_seminars #pastry#bakeries #confectionery #bread #tips #bakers#keratsini #greekbakingschoolgr#ellinikisxoliartopoias #diavioumathisi #bakingpower#professionals
- Θεωρητική κατάρτιση στις ομάδες υλικών της ζαχαροπλαστικής αρτοποιείου
- Τεχνική αργής ωρίμανσης στη ζαχαροπλαστική
- Ζύμες για σου κι εκλέρ
- Βάσεις τάρτας
- Κρέμες ζαχαροπλαστικής (σεράνο, βανίλιας κ.α)
- Υποχρεωτική πρακτική Άσκηση
- ΕισηγητέςΜιχάλης Ορεστίδης,Δημήτρης Φραγκογιάννης
- ΤοποθεσίαΕλληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
- ΕνδιαφέρειΓια επαγγελματίες αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, και αρτοτεχνίτες
- ΕπίπεδοΕπίπεδο 1 ΕισαγωγικόΑπευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι είτε δεν έχουν λάβει κάποια κατάρτιση ή δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία κι εξειδίκευση.Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου