Ακόμα και το κατακάθι του κάνει θαύματα!!!
Η Maria-Paz de Peña και οι συνάδελφοί της επισημαίνουν στην επιθεώρηση Journal of Agricultural and Food Chemistry πως...
οι φαινόλες που κάνουν το διάσημο ρόφημα τόσο ωφέλιμο…
μπορούν να εξαχθούν από τους χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ και να αξιοποιηθούν. .
Εάν χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετα τροφίμων μπορούν να βελτιώσουν τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες άλλων προϊόντων τροφίμων, υποστηρίζουν.
Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΒΟΗΘΑΕΙ
Στον καθαρισμό των αρτηριών μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιακών νόσων
«Ασπίδα» προστασίας κατά του καρκίνου του ήπατος
Η Maria-Paz de Peña και οι συνάδελφοί της επισημαίνουν στην επιθεώρηση Journal of Agricultural and Food Chemistry πως...
οι φαινόλες που κάνουν το διάσημο ρόφημα τόσο ωφέλιμο…
μπορούν να εξαχθούν από τους χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ και να αξιοποιηθούν. .
Εάν χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετα τροφίμων μπορούν να βελτιώσουν τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες άλλων προϊόντων τροφίμων, υποστηρίζουν.
Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΒΟΗΘΑΕΙ
Στον καθαρισμό των αρτηριών μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιακών νόσων
«Ασπίδα» προστασίας κατά του καρκίνου του ήπατος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου