ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη για την νέα σχολική χρονιά

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εκπαιδευτικής χρονιάς για την μαθητιώσα νεολαία του τόπου και της χώρας γενικότερα. Για μια μερίδα μαθητών, τα “πρωτάκια” κάθε είδους, είναι η...
επίσημη εισαγωγή τους στο εκπαιδευτικό σύστημα ή σε ανώτερες βαθμίδες του, για τους “παλιούς” άλλη μια χρονιά γνώσης, χαράς και δημιουργικών δραστηριοτήτων με τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους και για τους τελειόφοιτους η χρονιά που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει την μελλοντική τους εξέλιξη και θα σφραγίσει τα μαθητικά χρόνια.

Σε όλους τους μαθητές λοιπόν, ανεξάρτητα απ' την κατηγορία στην οποία εντάσσονται, εύχομαι να έχουν μια ευχάριστη μορφωτική και ψυχοκοινωνική εμπειρία και να απολαύσουν στο μέγιστο την κάθε ανεπανάλληπτη στιγμή της σχολικής τους εκπαίδευσης. Στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, όπως και στο διοικητικό προσωπικό των σχολείων και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης εκφράζω την αμέριστη συμπάθεια και συμπαράστασή μου για το εξαιρετικά πολύτιμο έργο του να υποδέχονται τα πιο σημαντικά πλάσματα των μεριμνών μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: