ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Διέρρηξαν καφετέρια και την έκαναν... διαμέρισμα στα Τρίκαλα [photos]

Πιτσιρικάδες είχαν μετατρέψει τους αποθηκευτικούς χώρους καφετέριας στον κεντρικό πεζόδρομο των Τρικάλων σε… μόνιμη κατοικία!!! 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr... περνούσαν από διπλανό μπαλκόνι στον τελευταίο όροφο όπου στεγάζεται η καφετέρια, ο οποίος παρέμενε κλειστός.

Έσπασαν τα παντζούρια και εισήλθαν στο χώρο. Κατέβηκαν στους πιο κάτω ορόφους πήραν παροπλισμένες καρέκλες, τραπέζια, ποτήρια για ποτά, ακόμη και router για wi fi και ότι άλλο χρειαζόντουσαν και μετέτρεψαν το χώρο σε μόνιμο στέκι τους!… Έγραψαν διάφορα συνθήματα στους τοίχους, μα αποδείχθηκαν… νοικοκύρηδες καθώς είχαν και σφουγγαρίστρα και υλικά καθαρισμού, για να νιώθουν πιο άνετα.

Η παραβίαση του χώρου ανακαλύφθηκε τυχαία από τους ιδιοκτήτες της καφετέριας όταν χρειάστηκαν να πάρουν κάποια πράγματα, οι οποίοι και ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία. Το… παράδοξο του πράγματος είναι ότι γείτονες τους έβλεπαν να μπαίνουν και να βγαίνουν στο χώρο δίχως να ειδοποιήσουν τους ιδιοκτήτες.

Το καλό δε είναι ότι οι νεαροί δεν φαίνεται να είχαν πρόθεση να πάρουν τίποτα από το κυρίως μαγαζί, καθώς δεν παραβίασαν τη πόρτα που οδηγεί σε αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: