ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Η 18χρονη κόρη γνωστού ηθοποιού αποκάλυψε τη σχέση που διατηρεί με γυναίκα

Πραγματοποιώντας μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram , η κόρη γνωστού διεθνούς φήμης ηθοποιού, έκανε γνωστό πως διατηρεί σχέση εδώ και καιρό με μία 30χρονη γυναίκα.


Ο λόγος για την Etta Ng, την κόρη του Jackie Chan , η οποία φωτογραφήθηκε με backround το ουράνιο τόξο, γνωστό σε όλους σήμα κατατεθέν της LGBTQ κοινότητας.

Η 18χρονη στη δική της ανάρτηση αποφάσισε να μην αποκαλύψει την ταυτότητα της 30χρονης συντρόφου της. Παράλληλα όμως, η Andi Autumn, μία γυναίκα καναδικής καταγωγής γνωστή για τη δράση της στα social media, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, η οποία συνοδευόταν από πολύ τρυφερά λόγια.

Η νεαρή, έγραψε χαρακτηριστικά:
«Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν σαν εσένα. Μου έδωσες την ευκαιρία να εκφράσω όλες μου τις σκέψεις. Χωρίς κριτική, απλώς κατανόηση. Όλα ήταν εναντίον μας. Δεχτήκαμε σχόλια και κριτική, αλλά αξίζει τον κόπο να γνωρίζουμε ότι θα το περάσουμε μαζί, δίπλα-δίπλα.

Παραλείψαμε όλες τις δυσκολίες που είχαμε φέτος και τελικά κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Πέσαμε θύματα διακρίσεων από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία του Χονγκ Κονγκ. Ζούμε σε μια πόλη που έχει ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων, παρ’ όλα αυτά οι περισσότεροι είναι στενόμυαλοι. Όμως, τίποτα δεν έχει σημασία όταν ξέρω ότι κάθε πρωί θα είσαι δίπλα μου. Σ’ αγαπώ»



Δεν υπάρχουν σχόλια: