ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ρέθυμνο: 4 άνθρωποι παραλίγο να πνιγούν προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλον

Το περιστατικό συνέβη σε παραλία του Ρεθύμνου

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα στην παραλία της πόλης του Ρεθύμνου. Ολα ξεκίνησαν όταν...

δύο τουρίστες αποφάσισαν να κολυμπήσουν, παρά τη βροχή και τον δυνατό άνεμο. Οταν όμως προσπάθησαν να βγουν από τη θάλασσα, διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν. Ενας ηλικιωμένος άκουσε τις εκκλήσεις τους για βοήθεια και έπεσε στο νερό για να τους βοηθήσει, αλλά κι αυτός δεν τα κατάφερνε.

Ενας νεαρός περαστικός επίσης μπήκε στη θάλασσα για να προσφέρει βοήθεια, χωρίς όμως επιτυχία. Τελικά παρενέβη ένας ναυαγοσώστης, που τυχαία βρέθηκε στο σημείο καθώς είχε σχολάσει νωρίτερα, ο οποίος έβγαλε σώους τους τέσσερις άνδρες από το νερό.

Ο ένας από τους τουρίστες, ένας 21χρονος Γάλλος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για μερικές ώρες. Πλέον νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική, εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Όπως τόνισε ο λιμενάρχης Ρεθύμνου, Κωνσταντίνος Καστρινάκης, το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα σοβαρό καθώς θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν το μπάνιο στη θάλασσα, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: