ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Πρώτη φιλική νίκη (7-0) για τα κορίτσια της Καστοριάς επί της Σειρήνας Γρεβενών

Την πρώτη της νίκη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής πέτυχε το Σάββατο η γυναικεία ομάδα της Καστοριάς.

Η ομάδα του Χρήστου Καλύβα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έφτασε άνετα στη νίκη με το εμφατικό σκορ 7-0, απέναντι στη νεοσύστατη ομάδα της Σειρήνας Γρεβενών που, όπως είναι φυσικό, χρειάζεται χρόνο να βρει τα πατήματα της.

Το ματς, εξελίχθηκε σε έναν διαρκή επιθετικό μονόλογο για την Καστοριά, η οποία ήταν εντυπωσιακή σημειώνοντας 4 γκολ στο α’ ημίχρονο, ενώ έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στην επανάληψη κατέβασαν ταχύτητα, ενώ ο τεχνικός Χρήστος Καλύβας προχώρησε παράλληλα και σε πολλές αλλαγές δίνοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής σε όλες τα υπόλοιπα κορίτσια. Χατ-τρικ σημείωσαν η Τάσιου, η Τσιούκρα, ενώ ένα γκολ πέτυχε η Τζιάρα.

Γ.Π.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Καλύβας): Δημητριάδου, Γκάνα, Πάντου, Λιούλια, Σαββοπούλου, Μάρκου, Μουρτσέκα, Δρακάκη, Τάσιου, Τσιούκρα, Τζιάρα. Επίσης αγωνίστηκαν και οι : Κυριζάκη, Αμαραντίδου, Χριστοπούλου, Σιδοπούλου, Σιάκα, Σιαραφέρα και Κωνσταντινίδου.

* Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί φιλικό στην πόλη τον Γρεβενών σε μια άτυπη ρεβάνς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: