ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Πόλεμος για τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη

Το πρώτο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη μετά το θάνατο του, που δεν θα τραγουδά ο ίδιος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Ερμηνεύτρια του κομματιού θα είναι η...
  Αμαρυλλίς, η οποία ήταν στενή φίλη του καλλιτέχνη.

Οι υποψήφιες που διεκδικούσαν αυτό το τραγούδι ήταν δυο όμως η οικογένεια του Παντελή επέλεξε την Αμαριλλίδα επειδή ήταν στενή φίλη του τραγουδιστή και η μητέρα του, Αθηνά, εκτίμησε το γεγονός πως διατήρησε επαφή μαζί της μετά το θάνατο του.

Σχετικά με τα υπόλοιπα τραγούδια που έχει στα χέρια της η οικογένεια και εκτιμάται πως πρόκειται για έναν μικρό θησαυρό που αποτελείται από πάνω από 200 κομμάτια, σε διάφορα στάδια, άλλα είναι ολοκληρωμένα (στίχοι, μουσική, πρωτότυπη ενορχήστρωση και ντέμο ηχογράφηση), ενώ σε κάποια άλλα υπάρχουν μόνο οι στίχοι ή η μουσική ή ένα από τα δύο, αυτά θα παραχωρούνται μόνο με δική της άδεια από εδώ και πέρα για να τα τραγουδήσει κάποιος καλλιτέχνης. 


Ενώ η Αθηνά Παντελίδη έχει διαλέξει πολύ προσεκτικά κάποια τραγούδια που χαρακτηρίζονται και ως «διαμάντια» και δεν πρόκειται να δοθούν πουθενά καθώς τα προορίζει για το μικρότερο γιο της οικογένειας που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια μαθήματα ορθοφωνίας!

«Πληγωμένος και πάλι ΘΑ ΖΩ…» ένας στίχος μέσα από το καινούργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι που τα λέει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: