ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Οι Καλεσμένοι παρακολουθούν το Ζευγάρι να μπαίνει στην Εκκλησία. Αυτό όμως που έκανε η Νύφη, Σόκαρε τους Πάντες!

Δεν μοιάζουν όλοι οι γάμοι μεταξύ τους και οι νύφες θέλουν να δώσουν τη προσωπική τους πινελιά στην ξεχωριστή τους μέρα. Κάποιες νύφες ονειρεύονται τη μέρα του γάμου τους από...
τα παιδικά τους χρόνια, αλλά πιθανόν το γούστο τους έχει αλλάξει έκτοτε.

Έτσι όταν η Mary Holand Tosse από τη Νορβηγία σχεδίαζε τη μέρα του γάμου με τον αρραβωνιαστικό της …Δεν μοιάζουν όλοι οι γάμοι μεταξύ τους και οι νύφες θέλουν να δώσουν τη προσωπική τους πινελιά στην ξεχωριστή τους μέρα. Κάποιες νύφες ονειρεύονται τη μέρα του γάμου τους από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά πιθανόν το γούστο τους έχει αλλάξει έκτοτε.

Έτσι όταν η Mary Holand Tosse από τη Νορβηγία σχεδίαζε τη μέρα του γάμου με τον αρραβωνιαστικό της Ronny Eidsvik, είχε στο μυαλό της μια συγκεκριμένη ιδέα.

Όταν οι βαριές ξύλινες πόρτες της εκκλησίας άνοιξαν και μπήκε η Mary με τη συνοδεία του πατέρα της, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι για να την υποδεχτούν.

Η Mary είχε κρύψει πίσω της ένα μικρόφωνο. Αμέσως άρχισε να τραγουδάει το τραγούδι «You Raise Me Up,» ένα τραγούδι που έγραψε αρχικά το ντουέτο Secret Garden.
Ο γαμπρός Ronny είναι φανερά συγκινημένος από την κίνηση της νύφης και δεν κρύβει τα δάκρυα συγκίνησης, καθώς εκείνη τον πλησιάζει τραγουδώντας. Οι καλεσμένοι έχουν εντυπωσιαστεί εξίσου και μερικοί δακρύζουν από συγκίνηση.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την συγκινητική έκπληξη της νύφης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: