ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Θυμάστε την Φοιτήτρια που βρήκε Εκατομμύρια στον λογαριασμό της από Λάθος της Τράπεζας; Δείτε τι αποφάσισε το Δικαστήριο!

Μια Μαλαισιανή φοιτήτρια κατηγορείται ότι σπατάλησε 4,6 εκατομμύρια δολάρια σε αντικείμενα όταν η τράπεζα Wetpac της πέρασε κατά λάθος...
απεριόριστο όριο υπερανάληψης. Η φοιτήτρια δήλωσε αθώα.

Η Christine Jiaxin Lee έφτασε στο Δικαστήριο του Σίδνεϊ την Τρίτη φορώντας σκισμένο τζιν, ένα διαφημιστικό καπέλο ενεργειακού ποτού και λευκά πάνινα παπούτσια. Ο δικηγόρος της 21χρονης, Hugo Aston, είπε στο Daily Mail Australia ότι θα υπερασπιστεί ενεργά τις κατηγορίες.

“Αισθανόμαστε σίγουροι ότι η πελάτισσα μας θα αθωωθεί”, είπε ο Aston. Επίσης, δήλωσε ότι η οικογένεια της κοπέλας ταξίδεψε από την Μαλαισία για να την στηρίξει. “Η οικογένεια της την στηρίζει πλήρως.

Είμαστε πολύ ενωμένη ομάδα”, είπε ο δικηγόρος. Η οικογένεια της δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο την Τρίτη. Η Lee σχεδιάζει να επιστρέψει στην Μαλαισία μετά την λήξη του θέματος.
Οι εκπρόσωποι του Westpac βρίσκονταν στο δικαστήριο για να παρακολουθήσουν το ζήτημα. Ο Matt Tregoning, από την ομάδα ερευνών της τράπεζας, είπε στο Daily Mail Australia οτι ελπίζει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η Lee συνελήφθη το Μάιο από την υπηρεσία μετανάστευσης στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ καθώς προσπαθούσε να ανέβει στο αεροπλάνο για Μαλαισία.






Η φοιτήτρια απέκτησε απεριόριστο όριο υπεραναλήψεων από την Westpac από λάθος επεξεργασίας το 2012. Φέρεται να το συνειδητοποίησε τον Ιούλιο του 2014 και έκανε ψώνια 4,6 εκατομμύριων για τους επόμενους 11 μήνες. Σε μια μέρα, η Lee φέρεται να ξόδεψε πάνω από 220.000 δολάρια σε κατάστημα Christian Dior στο Σίδνεϊ.

Πέρσι τον Απρίλιο, ένας ανώτατος διευθυντής της τράπεζας κατάλαβε το λάθος και κάλεσε την Lee για να απολογηθεί για χαμένα εκατομμύρια. Η Lee είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι πίστευε πως τα χρήματα είχαν μεταφερθεί από τους γονείς της.






Εσείς τι θα κάνατε στην θέση της;

Δεν υπάρχουν σχόλια: