ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Πτώχευσε ο τενίστας Boris Becker – Στα 61 εκατ. ευρώ τα χρέη του

Τα χρέη του Boris Becker είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα μπορούσε και ο ίδιος να φανταστεί. Φθάνουν τα 54 εκατομμύρια λίρες ή διαφορετικά...
61 εκατομμύρια ευρώ, είναι το συνολικό ποσό που απαιτούν 14 πιστωτές από τον πρώην τενίστα, όπως γράφει η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ο 49χρονος Μπέκερ, ο οποίος γεννήθηκε στη Γερμανία και ζει στο Λονδίνο, προπονούσε πρόσφατα τον Novak Djokovic και υπήρξε τηλεοπτικός σχολιαστής.

Ο μεγαλύτερος δανειστής του Γερμανού, είναι ο Ελβετογερμανός επιχειρηματίας Χανς Ντίτερ Κλίβεν, στον οποίο ο Μπέκερ χρωστάει 37 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οφείλει ακόμα σε ιδιωτικές τράπεζες, εταιρείες και μερικούς ακόμα ιδιώτες.

«Οι ισχυρισμοί αυτοί αμφισβητούνται από τον πελάτη μου», είπε ο δικηγόρος του Μπέκερ, Κριστιάν Ολιβερ Μόζερ, στον οποίο ο Μπέκερ χρωστάει επίσης 18.000 ευρώ.

Ο Boris Becker (Μπόρις Μπέκερ) κηρύχθηκε σε πτώχευση από βρετανικό δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο μετά την αποτυχία του πρώην τενίστα να πληρώσει τα χρέη του.

Ο δικηγόρος του πρωταθλητή με τους έξι τίτλους Grand Slam επικαλέστηκε έναν γραμματέα δικαστηρίου πτώχευσης στο Λονδίνο για μια τελευταία ευκαιρία να πληρώσει ένα χρέος που ο Μπέκερ οφείλει στους ιδιώτες τραπεζίτες Arbuthnot Latham & Co. από το 2015.

Ο δικηγόρος του, John Briggs, είχε υποστηρίξει ότι υπήρχαν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η Μπέκερ θα ήταν σε θέση να πληρώσει το χρέος μέσω συμφωνίας αναχρηματοδότησης, περιλαμβάνοντας αναχρηματοδότηση του ακινήτου στη Μαγιόρκα, η οποία αναμενόταν να λάβει περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: