Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο SECOND INTERNATIONAL GASTRONOMY CONTEST (με την συμμετοχή του Γρεβενιώτη σεφ Γιάννη Στουγιάννη) στις ...
24-28 Οκτωβρίου στη πόλη Στρούμιτσα Σκοπίων.
24-28 Οκτωβρίου στη πόλη Στρούμιτσα Σκοπίων.
Την χώρα μας εκπροσώπησε η "Ένωση Γαστρονομίας Ελλάδος" με εννιά μέλη αποστολή και τον πρόεδρο Σπύρο Δόση.
Οι διακρίσεις τις Ελληνικής αποστολής ήταν παρά πολλές σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ αυτών μέλη από Αιτωλοακαρνανία.
Πήραν μέρος στην κατηγορία "Black Box" με Chef τον Γιώργο Τσιλίκη και βοηθοί τον Δημήτρη Δερεκα και Αμαλία Λέτσου όπου κατέβαλαν την τρίτη θέση ανάμεσα σε οχτώ ομάδες.
Η Αμαλία Λέτσου κατέβαλε την τρίτη θέση στη κατηγορία "Εθνική πίτσα". Ακόμη έλαβαν χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία παρουσίαση "Ελληνικού τραπεζιού" ανάμεσα σε δέκα αποστολές.
Επίσης ο Χάρης Λιουβας πήρε αργυρό στην κατηγορία "δημιουργική κουζίνα" ο Κώστας Γεροδήμος πήρε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στην "δημιουργία πιάτου με φρέσκα ζυμαρικά"
Η Σοφία Δόση στο "ζεστό πιάτο με κοτόπουλο" αργυρό μετάλλιο
Και ο Κώστας Σιόλιος έπαινο συμμετοχής στο "σκάλισμα και στο ψάρι", με την συμμετοχή του Γιάννη Στουγιάννη.
Επίσης ο Χάρης Λιουβας πήρε αργυρό στην κατηγορία "δημιουργική κουζίνα" ο Κώστας Γεροδήμος πήρε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στην "δημιουργία πιάτου με φρέσκα ζυμαρικά"
Η Σοφία Δόση στο "ζεστό πιάτο με κοτόπουλο" αργυρό μετάλλιο
Και ο Κώστας Σιόλιος έπαινο συμμετοχής στο "σκάλισμα και στο ψάρι", με την συμμετοχή του Γιάννη Στουγιάννη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου