ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Στο Μαξίμου ο μικρός Αμίρ –Του έδωσε την ελληνική σημαία ο Αλέξης Τσίπρας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

«...ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!»
Την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε πριν λίγο ο 11χρονος Αμίρ από το Αφγανιστάν, ο οποίος και έγινε δεκτός από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.



Ο Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον 11χρονο και τη μητέρα του, τόνισε: «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Να την κρατάς πάντοτε ψηλά και να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα όλα τα παιδιά απολαμβάνουν παιδεία και ασφάλεια, εγγυημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη του λαού μας».

O κ. Τσίπρας είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την οικογένεια από το Αφγανιστάν το βράδυ της Παρασκευής και κάλεσε τον Αμίρ και τη μητέρα του να το επισκεφθούν στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους στο σπίτι του.


Prime Minister GR
✔@PrimeministerGR



Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας
4:10 μ.μ. - 4 Νοε 2017
249249 απαντήσεις
377377 Retweet
1.0691.069 "μου αρέσει"
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter





Στη συνάντησή τους παρών ήταν και ο Γιάννης Μουζάλας. Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε μεταξύ άλλων για την πορεία της διαδικασίας της οικογενειακής επανένωσης, ώστε να μεταβούν στη Γερμανία όπου ζει και εργάζεται ο πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: