ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

"Γι' αυτό την σκότωσα..." - Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, καθώς στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο υπεύθυνος για τον άγριο φόνο στο Β' Νεκροταφείο στο...
Γαλάτσι, που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που εξετάζουν τον άνδρα κατόρθωσαν να του αποσπάσουν την ομολογία του. Παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 32χρονη Δώρα αλλά δεν έχει δώσει άλλα στοιχεία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ως βασικό κίνητρο εξετάζεται η ληστεία. Πρόκειται για έναν 58χρονο τοξικομανή, σεσημασμένο, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έφτασαν στα ίχνη του, καθώς το κινητό της Δώρας έκλεισε περίπου 15 λεπτά μετά το έγκλημα, στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι Αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν το μαγαζί στο οποίο πούλησε ο δράστης το κινητό και έτσι σιγά-σιγά να φτάσουν και στα δικά του ίχνη.

Το κατάστημα στην οδό Μενάνδρου είχε κάμερα και έχει καταγραφεί το πρόσωπό του. Ο ίδιος έφτασε στο σημείο με μηχανή, μετά τη δολοφονία στο Γαλάτσι.

Ο δράστης δεν έχει μόνιμη κατοικία.

Υπενθυμίζεται ότι άνδρας δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό με 14 μαχαιριές, ενώ τις τελευταίες ημέρες ημέρες η αστυνομία βρίσκοταν στα ίχνη του δράστη.

To χρονικό της δολοφονίας

Η άτυχη κοπέλα είχε πάει στον συγκεκριμένο χώρο του νεκροταφείου για να επισκεφθεί τον τάφο παιδικού της φίλου. Δέχθηκε 14 μαχαιριές, στο στήθος, την πλάτη, την κοιλιακή χώρα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στις αρχές το μένος του δράστη ο οποίος φέρεται να έσυρε την άτυχη κοπέλα σε απόσταση 80 μέτρων από το σημείο της αρχικής επίθεσης. H εφοριακός έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια, ακόμη και το πρόσωπο, ενώ φαίνεται να κάλεσε και σε βοήθεια, λίγο πριν πεθάνει.

Εκείνη τη στιγμή φέρεται να έσπευσε δίπλα της ένας πολίτης και ο ιερέας του νεκροταφείου, ο οποίος την γνώριζε από τις τακτικές επισκέψεις που είχε εκεί για να φροντίζει τον τάφο του φίλου της. Το έγκλημα, λόγω της βιαιότητάς του, σόκαρε και συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία. Η κηδεία της 32χρονης τελέστηκε μέσα σε πολύ έντονο και φορτισμένο κλίμα που εκφράστηκε και μέσα από αλληλοκατηγορίες μελών της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: