ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Οι ταινίες στο Cine Grevena από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

"Καζαντζάκης" από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο Cine Grevena 18:30 - 21:00.

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής επανέρχεται με...
το νέο κινηματογραφικό του έργο και με κατάθεση ψυχής φωτίζει και τιμά τον σπουδαιότερο Έλληνα συγγραφέα και στοχαστή Νίκο Καζαντζάκη.

"Καζαντζάκης" από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο Cine Grevena 18:30 - 21:00.

Η ταινία στοχεύει να αναδείξει τη συναρπαστική προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη, καθώς και το μαγευτικό τοπίο της Ελλάδας μέσα στο οποίο διαμορφώθηκε. Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του.Η ταινία παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές του αναζητήσεις.

H νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “Kαζαντζάκης” έρχεται απο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 18:30 - 21:00.


"SAW: LEGACY"από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στοCine Grevena στις 23:30
Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν την σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα;

"SAW: LEGACY"από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στοCine Grevena στις 23:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: