ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Χαμός στο διαδίκτυο: Ανέβασε στο Facebook τις ερωτικές επιδόσεις του συντρόφου της

Ο άντρας της δοκίμασε το θαυματουργό superfood και αυτή ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τις επιδόσεις του που το ανέβασε στο facebook

Μία αρκετά τολμηρή δημοσίευση έκανε μια γυναίκα στο facebook για τις ερωτικές επιδόσεις του συζύγου της που προκάλεσε βομβαρδισμό σχολίων και έντονο χιούμορ στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γυναίκα έγραψε χαρακτηριστικά Στο ποστ που ανέβασε στο προφίλ της:“ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 24 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ …. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ …ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΜΟΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ EPIMEDIUM-MACUN ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝ…. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 4 ΩΡΕΣ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗΣ ΕΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ…ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ….

Όπως ήταν φυσικό στην συνέχεια ακολούθησε βροχή σχολίων με έντονη διάθεση χιούμορ.
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποια στοιχεία για το θαυματουργό σεξουαλικό superfood το οποίο υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα σε στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτωση και ενδυνάμωση σπερματοζωαρίων ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την λίμπιντο της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: