ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Έλιωσε το Δέρμα της όταν Έσωσε 2 Παιδιά από τις Φλόγες. Αυτό που έκανε ο Πατέρας τους για να την Ευχαριστήσει, θα σας Συγκλονίσει

Εάν ρωτήσετε όποιον γονιό ξέρετε, θα σας πει πως θα έδινε και την ίδια του την ζωή για το παιδί του. 

Η Angel Fiorini όμως...
έκανε σχεδόν αυτό. Παραλίγο να πεθάνει όταν έσωσε τα τρία της παιδιά από μία φρικιαστική φωτιά στο σπίτι. Ξύπνησε τα μεσάνυχτα χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει και κατάλαβε πως το σπίτι της στην Ουάσινγκτον είχε πάρει φωτιά.“Το σπίτι έκαιγε, παρόλο που η φωτιά ήταν στην άλλη μεριά του σπιτιού. Ήξερα ότι έπρεπε να βγω έξω,” είπε η 33χρονη.

Άρπαξε τα δύο νεαρότερα παιδιά της, Vinnie, 4 και Rosalie, 2, ένα κάτω από κάθε χέρι και έτρεξε προς τα έξω. Μετά έτρεξε πάλι μέσα για την 8χρονη κόρη της, Gianna. Το αγόρι της Angel, που είναι και πατέρας των παιδιών, δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την στιγμή.


“Εκείνη την στιγμή, ο καπνός ήταν πολύ πυκνός και μαύρος και η φωτιά κινούταν τόσο γρήγορα, που δεν είχα ιδέα πώς θα ξαναέμπαινα εκεί μέσα. Δεν υπήρχε περίπτωση όμως να μείνω έξω και να δω το παιδί μου να καίγεται. Δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει και ήξερα πως το να περιμένω δεν ήταν επιλογή.”

Η Angel λέει πως η πίστη της στον Θεό της έδωσε δύναμη να μπει ξανά μέσα και να βρει τον δρόμο προς το δωμάτιο της κόρης της. Έσυρε την κόρη της από το δωμάτιο στη μπροστινή πόρτα. Το δέρμα της έλιωσε όταν ακούμπησε το χερούλι της πόρτας και εκείνη και η κόρη της είχαν δέρμα να κρέμεται από τα χέρια τους. Το μεγαλύτερο κομμάτι του σώματός τους είχε πάθει εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Η Angel παραλίγο να πεθάνει ενώ ανάρρωνε αφού έπαθε βακτηριακή πνευμονία που οδήγησε σε πνευμονικό εμβολισμό. Της πήρε πολύ καιρό να αναρρώσει και έπρεπε να κάνει μεταμοσχεύσεις δέρματος όπως και άλλες επίπονες επεμβάσεις.

Ευτυχώς, η κοινότητά της την βοήθησε να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, έπιπλα και ένα κινητό σπίτι για να μένει. Δημιουργήθηκε και ένας λογαριασμός στο gofundme έτσι ώστε να μπορέσει η οικογένεια να ξαναχτίσει την ζωή της.
Παρόλο που ήταν μαζί για 15 χρόνια, η Angel και ο πατέρας των παιδιών της αποφάσισαν επιτέλους να παντρευτούν.

Χαιρόμαστε που αυτή η μαμά και η οικογένειά της πήραν το χαρούμενο τέλος που άξιζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: