ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα μυστικά που δεν γνωρίζατε για την μαγειρική σόδα! Δείτε πως θα αλλάξει τη ζωή σας!

Οι χρήσεις της υπερβαίνουν κατά πολύ την διάσημη ικανότητά της να φρεσκάρει τον αέρα στο ψυγείο σας. Επίσης, έχει πολλές χρήσεις σε σχέση με την υγεία και την ομορφιά. Μερικές μελέτες έχουν αποδείξει μάλιστα ότι...
είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση τόσο του καρκίνου όσο και του κρυολογήματος. Ενώ τέλος, άλλοι την επαινούν για τα οφέλη της στην στοματική υγιεινή και την περιποίηση των μαλλιών.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάτι τόσο κοινό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου, αλλά πολλοί γιατροί υποστηρίζουν αυτό ακριβώς. Μεταξύ άλλων, ο Δρ. Mark Sircus επιβεβαιώνει τις ικανότητές της στο βιβλίο του Sodium Bicarbonate.

Δεν χρειάζεται όμως να υποφέρετε από μια ασθένεια τόσο σοβαρή όσο ο καρκίνος, για να βρείτε τη μαγειρική σόδα χρήσιμη. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να έχετε πάντα ένα κουτί πρόχειρο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

έχει δειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στην απομάκρυνση της πλάκας από τα δόντια περιέχει ιδιότητες κατά του κνησμού, το οποίο την καθιστά χρήσιμη για τη θεραπεία εξανθημάτων και τσιμπημάτων μπορεί να καταπραΰνει τα συμπτώματα του κρυολογήματος μειώνει τον κίνδυνο και τη σοβαρότητα της διάρροιας
αναστέλλει το σχηματισμό πετρών στα νεφρά, λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και υπερκαλιαιμία

Αλλά δεν προσφέρει μόνο αυτά! Η μαγειρική σόδα είναι μια φανταστική θεραπεία της παλινδρόμηση οξέος, όταν χορηγείται σωστά.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι:

½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
2 κουταλιές της σούπας οργανικό μηλόξυδο ή χυμό λεμονιού
220γρ. νερόΣε ένα μεγάλο κύπελλο, αναμίξτε τη σόδα και το ξύδι (ή το λεμόνι) μέχρι να σταματήσει να αφρίζει. Αναμείξτε το μείγμα με νερό και ανακατέψτε.

Είναι σημαντικό να πιείτε το μείγμα μονομιάς για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά της.

Εδώ είναι διάφορες άλλες θεραπείες που περιλαμβάνουν σόδα και που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες:

Γαργάρα με μαγειρική σόδα και νερό, για να φρεσκάρετε την αναπνοή σας.
Απλώστε μαζί με νερό σε πληγές για να επιταχύνετε την επούλωση.
Μαζί με την οδοντόκρεμα, για πιο λευκά δόντια.
Ανακατέψτε με νερό και πιείτε για την ανακούφιση των μυικών πόνων.
Τρίψτε τα δάχτυλα και τα νύχια για να σκοτώσετε τους μύκητες και να καθαρίσετε τη βρωμιά.
Πλένετε το πρόσωπό σας με διάλυμα νερού και μαγειρική σόδα για απολέπιση.
Συνδυάστε το με αιθέριο έλαιο μέντας, αλάτι και ζεστό νερό για ποδόλουτρο. Θα σας ανακουφίσει τόσο από τον πόνο όσο και από την κακοσμία.


Χρήσιμα πράγματα που πρέπει να θυμάστε:
Πάντα να διαλύετε την μαγειρική σόδα πριν την πιείτε. Ποτέ μην προσπαθήσετε να την καταναλώσετε σε μορφή σκόνης.
Η χρήση μαγειρικής σόδας για τη θεραπεία ιατρικών θεμάτων, μπορεί να αλλάξει κατά καιρούς τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα άλλων φαρμάκων. Πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν επιχειρήσετε οτιδήποτε.
Η κατανάλωση μαγειρικής σόδας μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία των εγκύων, τις θηλάζουσες μητέρες και τα παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών.
Η θεραπείες με μαγειρική σόδα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που ακολουθούν δίαιτες χαμηλές σε νάτριο καθώς μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά τους να συγκρατούν σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα.
Ποτέ μην ακολουθήσετε μια θεραπεία με βάση τη μαγειρική σόδα για περισσότερο από 14 ημέρες χωρίς να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: