ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ποιοι πέρασαν στον μεγάλο τελικό από α και β ημιτελικό

Στον μεγάλο τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο, κατάφεραν να περάσουν οι...
15χρονοι χορευτές από την Πάφο, Αντωνία και Γιώργος από τον πρώτο ημιτελικό

Οι ταλαντούχοι χορευτές απέδειξαν στην μέχρι τώρα πορεία τους στο show για το πόσο πολύ αγαπούν το χορό και πόσο ταλέντο έχουν.

Οι δυο τους, ανέβηκαν στην σκηνή και την γέμισαν με φρεσκάδα, ζωντάνια και πολύ χορό. Ο Γιώργος επειδή ακριβώς είναι αγόρι μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τις χορευτικές του ικανότητες, χωρίς αυτό να μειώνει το μεγάλο ταλέντο της Αντωνίας .

Επίσης ο μάγος Γιώργος Παμπουκίδης εμφανίστηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον ημιτελικό της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Ελλάδα έχεις ταλέντο» παρουσιάζοντας μία παράσταση μαγείας και ψευδαισθήσεων και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Άφησε άφωνους τους κριτές αλλά και το κοινό, το οποίο τον ψήφισε και του έδωσε μια θέση στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Ο Γιώργος Παμπουκίδης γεννήθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και ζει στην Γερμανία.

Επίσης, στον τελικό, πέρασαν από τον πρώτο ημιτελικό οι Κύπριοι πουφόρεσαν για ακόμη μια φορά τις παραδοσιακές κυπριακές τους στολές και εμφανίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για να δείξουν το ταλέντο τους, το οποίο δεν είναι άλλο από το να χορεύουν τον παραδοσιακό κυπριακό χορό με τα ποτήρια.

Ο Κυριάκος τοποθέτησε με απόλυτη συγκέντρωση 100 ποτήρια στο κεφάλι του Ντίνου και στην κορυφή έναν Παρθενώνα.

Οι Κύπριοι βρακάδες πέρασαν στον τελικό του παιχνιδιού, με τη ψήφο του κόσμου.

Δεύτερος ημιτελικός εχθές στο Ελλάδα έχει Ταλέντο. Σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί και ο τρίτος ημιτελικός ώστε άλλα τέσσερα ταλέντα να φτάσουν στον τελικό της Πέμπτης.

Ο ανταγωνισμός στον δεύτερο ημιτελικό ήταν πολύ υψηλός.

Τα τρία ταλέντα που ψήφισε ο κόσμος για να περάσουν στον τελικό είναι:

Η μικρή τραγουδίστρια Άντρεα Εβελίνα Αργυρίδου από την Κύπρο, η υπέροχη ομάδα χορευτών House of Drama και οι αδελφές χορεύτριες Έλενα και Φένια Τσικιτίκου από τη Νάουσα.
Με την ψήφο των κριτών και ο καλογυμνασμένος Lasha Sengelia, πέρασε στον μεγάλο τελικό


Δείτε τους...



Δεν υπάρχουν σχόλια: