ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ» … Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ

Του Γιώργου Νούτσου

"ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ" το όνομα της κίνησης για το Επιμελητήριο Γρεβενών! Επικεφαλής ο Παναγιώτης Γιώτας και μέλη, αξιόλογοι συντοπίτες μας...
επαγγελματίες, που ένωσαν δυνάμεις για να βοηθήσουν τις δουλειές τους, την οικονομική τους κατάσταση, την χειμαζόμενη Γρεβενιώτικη αγορά, την δεινοπαθούσα επιχειρηματικότητα και την σχέση του με την Κεντρική εξουσία..!

"ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ"... Μακριά από κομματικές χειραγωγήσεις, με ελεύθερη και ανεξάρτητη διάθεση όσων συμμετέχουν, με απόλυτη ταύτιση στην ανάγκη για έναν θεσμό με ΑΞΙΕΣ, που καλείται να υπηρετήσει αποκλειστικά το ευρύτερο καλό των επαγγελματιών κι όχι τις προσωπικές ανάγκες εκείνων που παιανίζουν την προσφορά τους, αλλά οι πράξεις και η προιστορία τους δεν το αποδεικνύουν...!

"ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ"... με μπροστάρη αυτή τη φορά όχι έναν "επαγγελματία πολιτικό", αλλά έναν "αντισυμβατικό" υποψήφιο, με τεχνοκρατική αντίληψη των πραγμάτων, εμπειρία και γνώση, που μπορεί να εγγυηθεί την αναστροφή μιας πορείας παραίτησης και εφησυχασμού...!

"ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ"... με αξίες και στόχους ρεαλιστικούς και συγκεκριμένους. Με συντοπίτες μας που τολμούν και βγαίνουν μπροστά... Ώρα λοιπόν, κι εμείς, να τολμήσουμε να τους εμπιστευτούμε...Αποδεικνύοντας έτσι, πως ακόμα μπορούμε, να αποκρούσουμε τις σειρήνες και να διεκδικήσουμε το καλό του τόπου μας, που τόσο τον έχουμε και μας έχει ανάγκη...!


Δεν υπάρχουν σχόλια: