ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Καταζητείται ο αδερφός του Μέσι – Αίμα και όπλα στο σκάφος του (pics)

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει ο Ματίας Μέσι, αδερφός του Αργεντίνου σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στο...
σκάφος του και κατά τον οποίο βρήκαν αίματα και ένα όπλο.


Ο 35χρονος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, εξήγησε σε έναν υπάλληλο ασφάλειας ότι είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο, αφού το σκάφος του «βρήκε» σε αμμόλοφο, καθώς πήγαινε να συναντηθεί με γνωστούς του προκειμένου να βγουν στα ανοιχτά για ψάρεμα.

Μετά τα ευρήματα στο σκάφος του όμως, οι αστυνομικοί -έπειτα από εντολή του εισαγγελέα- προσπάθησαν να τον εντοπίσουν και να τον ανακρίνουν. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, ωστόσο, και πια είναι αντιμέτωπος με ενδεχόμενη σύλληψη. Τοπικά μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το σκάφος του Ματίας Μέσι, το οποίο φαίνεται να είναι καλυμμένο με αίμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο. πριν από περίπου τρεις μήνες ο Ματίας Μέσι ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, ενώ τον Οκτώβριο του 2015 είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο όταν απαθανατίστηκε με εμπόρους ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: