ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ιδού τα αυτοκίνητα που ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες! (pics)

Ξεχωρίζουμε επτά μοντέλα αυτοκινήτων που δεν κοστίζουν μια περιουσία, όμως αρέσουν πολύ στο γυναικείο φύλο.
Οι γυναίκες, όπως και οι άντρες, θα θαυμάσουν ένα...

όμορφο αυτοκίνητο που περνάει από δίπλα τους, όμως το γούστο των δύο φύλων διαφέρει κατά πολύ. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μόνο τα πανάκριβα μοντέλα κινούν το ενδιαφέρον των γυναικών, όμως αυτό απέχει από την πραγματικότητα.

Τα παρακάτω αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι φθηνά, όμως δεν κοστίζουν μια περιουσία και όπως δείχνουν τα στατιστικά, αρέσουν πολύ στο ωραίο φύλο. Ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες το κάθε ένα όμως κατά βάση, είναι SUV, 4x4 ή σπορ, δηλαδή πρέπει να δείχνουν κάτι για την προσωπικότητα του οδηγού και να μην είναι μονοδιάστατα και συντηρητικά. Να σημειώσουμε ότι επιλέγουμε μόνο μοντέλα που είναι διαθέσιμα ως καινούργια. Δείτε ποια είναι, ακριβώς από κάτω!

Audi TT

Σε κάμπριο ή κουπέ παραλλαγή, το Audi TT έκανε καλή εντύπωση στις γυναίκες από την πρώτη του γενιά και συνεχίζει την ίδια «παράδοση» έως και σήμερα!

Audi A5

Το δεύτερο μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή στη λίστα μας είναι το A5. Αν και δεν πρόκειται για καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο, αποπνέει κύρος και πολυτέλεια που δεν περνάει απαρατήρητο.

BMW Σειρά 4

Ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της αγοράς αναμφίβολα είναι η BMW Σειρά 4. Το επιτυχημένο αυτοκίνητο διατίθεται σε κουπέ ή κάμπριο και έχει δυναμικό χαρακτήρα σε όλες τις εκδόσεις του.

Jeep Wrangler

Η εικόνα του και μόνο σε προδιαθέτει για περιπέτεια, διασκεδαστικές εκδρομές και εξερεύνηση της φύσης για αυτό και το γυναικείο φύλο ελκύεται σε μεγάλο βαθμό από το εμβληματικό 4x4 της Jeep.

Mercedes-Benz C-Class Coupe

Όπως και το A5 της Audi, αλλά και η Σειρά 4 της BMW, η C-Class Coupe είναι ένα μοντέλο που ισορροπεί ανάμεσα στα σπορ και τα πολυτελή χαρακτηριστικά. Ο συνδυασμός αυτός, αρέσει και στις γυναίκες, εκτός από τους άντρες.

Range Rover Evoque

Το μικρότερο Range Rover αποπνέει το κύρος των «μεγαλύτερων» αδερφών του, όμως έχει το δικό του χαρακτήρα και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα lifestyle μοντέλα.

Volkswagen Scirocco

Η Volkswagen αποφάσισε να καταργήσει το Scirocco, όμως όποιος θέλει να αγοράσει ένα, «προλαβαίνει» ακόμη! Για αυτό το εντάξαμε στη λίστα μας, επειδή πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που παραδοσιακά αρέσει στις γυναίκες, από τότε που παρουσιάστηκε η σύγχρονη εκδοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: