ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Δόθηκε η άδεια για το συλλαλητήριο της Κυριακής 4-2-2018 στο Σύνταγμα

Η συντονιστική επιτροπή πανεθνικού – παλαϊκού συλλαλητηρίου Πανμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, πήρε την άδεια από τον Δήμο Αθηναίων χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για...
το συλλαλητήριο.

Σημειώνεται ότι για τη διοργάνωση είχαν κατατεθεί δύο αιτήσεις, αλλά ο δήμος ζήτησε έγγραφα που να πιστοποιούν την εκπροσώπηση των σωματείων που δήλωναν οι δύο αιτούντες ότι τους υποστηρίζουν.

Τελικά, η αρμόδια αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά ανέδειξε την συντονιστική επιτροπή των Πανμακεδονικών Ενώσεων καθώς πιστοποίησε τη φερεγγυότητα της.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά στο Δημαρχείο, δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας. Αν και στη συνάντηση που έχει προγραμματισθεί για αύριο δεν υπάρξει αποτέλεσμα, τότε η άδεια θα δοθεί με κλήρωση.

Η μια αίτηση έχει υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

Η δεύτερη από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις