ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Τώρα που σου παίρνουν το όνομα Μακεδονία ξύπνησες τόσα χρόνια ρίχνεις κάτι ύπνους….

Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες φημιζόμαστε ότι είμαστε λαός της τελευταίας στιγμής. Έτσι και τώρα που ξεκίνησε η μεγάλη προδοσία της Μακεδονίας αποφασίσαμε να...
αντιδράσουμε. Φυσικά όταν λέω να αντιδράσουμε μη φανταστείς εσύ ότι θα ανατρέψουμε καμία κατάσταση απλά θα κάνουμε όπως όταν τα πρόβατα όταν βόσκουν έξω από το μαντρί…
Λίγα περισσότερα μπεε μπεε θα κάνουμε…

Θέλω λίγο να γίνω επικριτικός και να επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση που λέει ότι για κάθε εθνική προδοσία πρώτα φταίει ο λαός μετά ο αξιωματούχος που έχει πάγια θέση ευθύνης και ποτέ δεν κάνει τίποτα και τέλος ο πολιτικός. Η προδοσία της Μακεδονία δεν ξεκίνησε εχθές ούτε επί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη απλά ένα μεσοδιάστημα ήταν αυτό λίγο πριν την τελική λύση.

Αλλά ας δούμε λίγο της ευθύνες όλων πριν αρχίσουμε βάζουμε τα κλάματα και να το παίζουμε όλοι επαναστάτες της τελευταίας στιγμής.

Φίλε πολίτη εδώ και πολλές δεκαετίες, μέσα στην χώρα μας σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και της συστημικής προπαγάνδας η Μακεδονία αποκαλείται ως Βόρεια Ελλάδα. Ζήτημα αν έχω ακούσει 10 φορές στο σύνολο της ζωής μου να αποκαλούν την Μακεδονία ως Μακεδονία και όχι ως Βόρεια Ελλάδα. Αυτό θα μου πεις τη σημασία έχει;

Αν δεν το καταλαβαίνεις έχει γιατί ένας λαός που ντρέπεται να αναφέρει ένα ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα με το όνομά του δίνει το δικαίωμα σε όποιον θέλει να το σφετεριστεί και μάλιστα σου τρίβει και στην μούρη μέσω διπλωματίας ότι εσύ ο ίδιος το έχεις αποποιηθεί.

Δεν μου λες φίλε εκπαιδευτικέ και γονέα για πες μου στα 12 χρόνια σχολείο που πάμε πόσα είναι τα κεφάλαια του Μακεδονικού αγώνα πόσο μεγάλη βαρύτητα δίνουμε στον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονική αυτοκρατορία. Να σου απαντήσω εγώ στα 12 χρόνια το σύνολο των σελίδων που μιλάει για Μακεδονία δεν ξεπερνάει τις 20 και σε προκαλώ να τις μετρήσεις.

Φίλε Δήμαρχε πόσα αγάλματα έχουμε του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Μακεδόνων ηρώων ή αυτοκρατόρων; Nα σου απαντήσω εγώ ένα και μόνο στην Θεσσαλονίκη. Από την άλλη μεριά γεμίσαμε σε όλη την χώρα αγάλματα του Βενιζέλου, του Παπανδρέου, του Καραμανλή και εβραϊκά μνημεία. Και αν δεν καταλαβαίνεις και πάλι την σημασία τους είσαι απλά ανόητος.

Δεν μου λες για πες μου πόσες σοβαρές κρατικές επενδύσεις έγιναν στην Μακεδονία…. Να σου απαντήσω καμία ούτε αεροδρόμιο της προκοπή δεν έχει η Θεσσαλονίκη.

Τα ελληνικά τελωνεία και οι Έλληνες τελωνειακοί γιατί επιτρέπουν να περνάνε εμπορικά έγγραφα με το όνομα σκέτο παρακαλώ Μακεδονία που εννοούν τα Σκόπια χωρίς να απαγορεύσουν την εξαγωγή τους…

Σήμερα έρχονται τα Σκόπια με περίσσιο θράσος και σου λένε είμαστε Μακεδόνες, διδάσκουμε στα σχολεία μας σε όλες τις τάξεις τον Μέγα Αλέξανδρο, Έχουμε 40 αγάλματα παντού, αεροδρόμια και επενδύουμε εδώ και χρόνια στην Μακεδονική μας Συνείδηση. Κάτι που σαν Έλληνες όχι μόνο δεν κάναμε αλλά πασχίσαμε να απαγορευτεί και να σβήσει αυτή η συνείδηση.

Σήμερα απλά δακρύζουμε και κάνουμε τα κοκόρια….βλέποντας σαν θεατές να μας κλέβουν την ιστορία τις αξίες ακόμα και την συνείδηση και μάλιστα τους περισσότερους απλώς δεν τους ενοχλεί.

"Μερικές αποδείξεις περί Ελληνικότητας της Μακεδονίας:
1) Οι τούρκοι κατήχαν για 500 χρόνια την Μακεδονία. 

Ειχαν κανει πολλες απογραφές. Σε όλες μιλούσαν για Ελληνες Εβραίους, τούρκους, Αρμένιους, Βούλγαρους αλλά ΠΟΤΕ για Μακεδόνες.

2) Στο υπερχιλιετές Αγιο Ορος υπάρχουν Σερβικές μονές, Βουλγαρικές, Ρουμανικές, Ρωσικές, Ελληνικές αλλά ΟΧΙ Μακεδονικές.

3) Το 1346 στα Σκόπια ο Στέφανος Δουσάν στέφθηκε αυτοκράτορας Σερβων Ρωμαιων Βουλγάρων και Αλβανών. Αν υπήρχαν Μακεδόνες σαν ξεχωριστή ενότητα θα τους ανέφερε.
Ολα αυτά σημαίνουν ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και οι Μακεδόνες Ελληνες.

4) Το 1669 ο Τούρκος περιηγητής Εβλιά Τσελεμπή ταξιδεύει σε όλη την Μακεδονία και μιλάει για τους κατοίκους της. Αναφέρει Τούρκους, Έλληνες, Βουλγάρους, Αλβανούς αλλά δεν αναφέρει πουθενά ξεχωριστή Μακεδονική Εθνότητα.

5) Στους αγώνες κατά των Τούρκων όλοι σχεδόν οι Βαλκανικοί λαοί αντέταξαν μικρή η μεγάλη αντίσταση. Αναφέρονται αγώνες Ελλήνων, Βουλγάρων, Αλβανών, Σέρβων. Μόνο αγώνες Μακεδόνων δεν αναφέρονται διότι απλώς δεν υπήρχε ξεχωριστή Μακεδονική Εθνότητα.

6) Το σημερινό κράτος των Σκοπίων μέχρι το 1943 ονομαζόταν Νότια Σερβία.
7) Ο Ρήγας Φεραίος καλούσε τους πάντες να ξεσηκωθούν κατά των Τούρκων. Ακόμα και τους Αρμένιους και τους Αιγυπτίους αλλά δεν αναφέρει Μακεδόνες ούτε θράκες ούτε Θεσσαλούς προφανώς γιατί δεν υπήρχαν σαν ξεχωριστή εθνότητα. Αναφέρεται σε Ελληνες."

Δεν υπάρχουν σχόλια: