ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Ζωή χαρισάμενη σε σαλέ στον Παρνασσό για εγκέφαλο σπείρας που «έσπρωχνε» χασίς!

Μεγάλη ζωή στον Παρνασσό έκανε ο 38χρονος Αλβανός αρχηγός της συμμορίας που «έσπρωχνε» χασίς και κόκα σε όλη την Αττική

Από το πανάκριβο σαλέ της Αγόριανης στους πρόποδες του Παρνασσού, όπου απολάμβανε ημέρες και νύχτες χλιδής, βρέθηκε σε ένα κελί των Φυλακών Κορυδαλλού ο 38χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης που «έσπρωχνε» μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης σε ολόκληρη την Αττική.

Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψη ακόμη πέντε μελών της σπείρας, ελληνικής και αλβανικής καταγωγής, ηλικίας από 19 έως 27 ετών, που υπάκουαν τυφλά στις οδηγίες του πανίσχυρου 38χρονου Αλβανού με το ψευδώνυμο «Giouli». Οπως προκύπτει από την παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων των έξι κατηγορουμένων, η σπείρα προέβη το τελευταίο τρίμηνο σε περισσότερες από 100 αγοραπωλησίες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, με τα παράνομα κέρδη της να ξεπερνούν τα 110.000 ευρώ!

«Τα μέλη της σπείρας είχαν διαρκή δράση και διακριτούς στην ιεραρχική δομή ρόλους» αναφέρεται στο διαβιβαστικό έγγραφο της Αστυνομίας. Ο 38χρονος, που φέρεται ότι είχε το γενικό πρόσταγμα, ανέθετε στα μέλη της συμμορίας την αποθήκευση των ναρκωτικών, ενώ είχε «χρίσει» ένα από αυτά υπεύθυνο για τις αγοραπωλησίες χασίς στα δυτικά προάστια και στο κέντρο και ένα άλλο για την πώληση κοκαΐνης στους κοσμικούς κύκλους της Κηφισιάς και των βορείων προαστίων.

Οταν οι Αρχές έφτασαν κοντά στη σύλληψη μελών της σπείρας, εκείνα αντιλήφθηκαν ότι τα παρακολουθούσαν. Τότε ο δαιμόνιος 38χρονος φέρεται ότι, για λόγους ασφαλείας, έδωσε εντολή για προσωρινή «παύση εργασιών» και φρόντιζε να καλύπτει τα νώτα του. «Αποτέλεσμα αυτών είναι ο “Giouli” να διανυκτερεύει σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής και κυρίως στα νότια προάστια, να είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και να κάνει συνέχεια ξεκαρφώματα για να δει αν τον παρακολουθούν» αναφέρει χαρακτηριστικά το διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, παραμονές της Πρωτοχρονιάς και αφού είχαν ήδη συλλάβει πέντε μέλη της οργάνωσης, στα σπίτια των οποίων είχαν βρει 34 κιλά χασίς και μικρή ποσότητα κοκαΐνης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στην περιοχή της Αράχοβας, όπου ο 38χρονος είχε μισθώσει για 10 ημέρες πολυτελή κατοικία για να απολαύσει... χλιδάτες γιορτές! Μετά τη σύλληψη και την απολογία τους, ο ίδιος και άλλα τρία μέλη της σπείρας πήραν τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ αφέθηκαν ελεύθερα τα δύο νεαρότερα σε ηλικία μέλη της ομάδας, στα οποία αποδίδεται περιφερειακός ρόλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: