ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Πώς να αυξήσετε το μέγεθος του πeους σας με φυσικό τρόπο

Σίγουρα δεν το περιμένατε...
Πολλοί άντρες θα ήθελαν να έχουν ένα πeος με μεγαλύτερο μέγεθος. Και δυστυχώς, αρκετοί από αυτούς ψάχνουν την γρήγορη λύση. Ωστόσο δεν υπάρχει γρήγορη λύση για...

κάτι τέτοιο. Ακόμα και η επέμβαση επιμήκυνσης πeους κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ για να γίνει. Μπορεί τα αποτελέσματα να είναι άμεσα αλλά χρειάζεται μια μεγάλη περίοδος θεραπείας για να κριθεί επιτυχημένη.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, όπως οι αντλίες ή οι επεκτάσεις. Υπάρχουν ακόμα και ασκήσεις που σε αρκετό χρόνο μπορεί να σου δώσουν αποτελέσματα. Αλλά πάντα ο φυσικός τρόπος έχει καλύτερα αποτελέσματα και για το σώμα σου.

Όπως αναφέρει η New York Post, υπάρχει ένα φυσικότατος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του πeους σας που σίγουρα αγνοείται. Ποιος είναι; Να τρώτε καρπούζι! Το δροσερό φρούτο που υπάρχει άφθονο το καλοκαίρι είναι γεμάτο με αμινοξέα που διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος με τον ίδιο τρόπο όπως το Viαgra. Η χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων που προκαλείται έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ροή του αίματος στο πeος που το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο όταν είναι σε στuση.

To αμινοξύ που περιέχεται στο καρπούζι ονομάζεται L- Κιτρουλίνη η οποία μετατρέπεται σε ένα άλλο αμινοξύ την L-Αργινίνη, η οποία είναι και υπεύθυνη για την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων όλου του σώματος, συμπεριλαμβανομένου και του πeoυς. Τα δυο αυτά αμινοξέα όχι μόνο προκαλούν στο πeος καλύτερες και μεγαλύτερες στuσεις αλλά αυξάνουν και την λίμπιντο.

Η L – Αργινίνη άλλωστε είναι ένα και ένα κύριο συστατικό πολλών χαπιών για την βελτίωση της σeξουαλικής απόδοσης. Όμως με μια καλή διατροφή και τρώγοντας καρπούζι μπορείς να έχει τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα, αφού τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά και στην αύξηση της επιθυμίας αλλά και του μεγέθους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: