ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

«Μαζί Συνεχίζουμε» H κοπή της πίτας της Δημοτικής Παράταξης (VIDEO)

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00μ στο φουαγέ του Κέντρου Πολιτισμού η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας...
του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» από τον Επικεφαλής κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο κ. Κουπστίδης ευχαρίστησε από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του συνδυασμού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και τόνισε με έμφαση ότι θα είναι, παρά τις δυσκολίες και τα όποια εμπόδια, πάντα κοντά και δίπλα στους πολίτες των Γρεβενών. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας Μαζί είπε δηλώνοντας έτσι παρών στα Αυτοδιοικητικά του τόπου.

Αναφερόμενος τέλος στο θέμα της Μακεδονίας τόνισε με έμφαση «η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να παραστούν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Υπουργός κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Δημήτριος Καραστέργιος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος, ο Πρόεδρος Εστίασης Γρεβενών κ. Γρηγόρης Τσαπατσάρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κων/νος Δημάδης, πρώην Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι θεσμικοί παράγοντες.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: