ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

technosetbee - Μελισσοκομικά Προιόντα Νέας Τεχνολογίας

Η εταιρεία Technoset εδώ και 30 χρόνια ασχολείται με το σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων Βιομηχανικής και Οικιακής σχεδίασης.
Το 2002 ξεκίνησε το νέο τμήμα μελέτης και κατασκευής προϊόντων μελισσοκομίας, TechnosetBee όπου... καταφέραμε να σχεδιάσουμε πολλά καινοτόμα προ'ι'όντα αποκτώντας πολλούς Πανευρωπαικούς Τίτλους Ευρεσιτεχνίας.
Τα προϊόντα λόγω της σωστής έρευνας, μελέτης και σχεδιασμού έχουν μεγάλη επιτυχία στον τόμεα της μελισσοκομίας στην Ελλάδα και σε πάρα πολλές χώρες στο εξωτερικό.

Μερικές από τις χώρες που εξάγεται η κυψέλη technoset είναι Αυστραλία, Αγγλία, Αμερική , Ν Ζηλανδία, Φιλιππίνες, Βουλγαρία, Ρουμανία
Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει τους κόπους μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παράγουμε νέα προϊόντα.
Είναι μεγάλη μας τιμή ένα Ελληνικό προιόν να έχει κατακλύσει την Παγκόσμια αγορά της μελισσοκομίας.
Γι' αυτό και συνεχίζουμε την κατασκευή νέων προϊόντων εμπλουτίζοντας την γκάμα μας συνεχώς με νέα πρωτοποριακά προϊόντα.

Το 2004 η εταιρία Technoset δημιούργησε ένα τμήμα παραγωγής καινοτόμων προιόντων έρευνας,
μελέτης και κατασκευής καινοτόμων προιόντων νέας τεχνολογίας στον τομέα της μελισσοκομίας.

Προιόντα τα οποία είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στον κλάδο της μελισσοκομίας.

Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση οκτώ(8) χρόνια.
1. Τροφοδότης Μελισσών
Διαθέτει πλευρικούς αεραγωγούς για να αερίζεται η κυψέλη, έχει τάπα στο κέντρο υπερυψωμένη
για να μην έχει διαρροές
2. Καπάκι Κυψέλης Πλαστικό
Με διπλό τοίχωμα και θερμομόνωση δεν χρειάζεται καμία συντήρηση δεν προσβάλεται από ασθένειες.
3. Πάτωμα Κυψέλης Κινητό Κλειστό Από Πλαστικό
Μεγάλης αντοχής δεν χρειάζεται καμία συντήρηση εφαρμόζει τέλεια στην κυψέλη.
4. Πάτωμα Κυψέλης Κινητό Διάτρητο
Για να απομακρύνει την βαρόα από την κυψέλη

Η εταιρεία ΤΕCHNOSET ιδρύθηκε το 1985 ως μηχανουργείο κατασκευής καλουπιών και σχεδιασμού νέων προϊόντων. Στην πορεία εξελίχθηκε σε παραγωγική μονάδα πλαστικών και μεταλλικών αξεσουάρ μπάνιου. Με το πέρας του χρόνου η εταιρεία μας κατάφερε να γίνει η μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα στα είδη του μπάνιου , παράγοντας πάνω από 300 προϊόντα . Σήμερα λειτουργεί στον Ασπρόπυργο Αττικής σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 4000 m^2 προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα προϊόντα πλαστικών παράγονται από άριστες πρώτες ύλες ευρωπαϊκών εργοστασίων, γι’ αυτό μπορούμε και δίνουμε μεγάλες εγγυήσεις.

Τα μεταλλικά είδη κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι st / st 304 και έχουν εγγύηση 15 χρόνια για οποιαδήποτε βλάβη, γι’ αυτό μπορούμε και τα προτείνουμε για πολύ δύσκολες καταστάσεις χωρίς προβλήματα. Στην προσπάθεια μας να αυξήσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ επίπλων μπάνιου από ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ για να λύσουμε τα χρόνια προβλήματα που δημιουργεί το ξύλο στο μπάνιο. Με την απήχηση που είχανε τα προϊόντα στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά δικαιώθηκε η μακροχρόνια έρευνα μας στον τομέα αυτό. Ελπίζουμε να είστε και εσείς ένας από τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες μας.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΣ
Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα... http://www.technosetbee.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις