ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Σοκαριστικό! Αφωνοι οι γιατροί. 14χρονος από την Ινδονησία ισχυρίζεται ότι γεννάει... (Video)

Ούτε οι γιατροί στην Ινδία μπορούν να κρύψουν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι εμφανίστηκε ως περιστατικό στα χέρια τους, ένας 14χρονος που ισχυριζόταν ότι...
γεννάει αυγά. 

Μάλιστα, καλά διαβάζετε. Ο πατέρας του 14χρονου τον πήγε σε νοσοκομείο της Ινδονησίας με έντονους πόνους στην κοιλιά και πλέον η ιστορία του Ακμάλ Ρουσλί κάνει τον γύρο του κόσμου από το μεσημέρι της Τρίτης, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν πως πράγματι, μέσα στην κοιλιά του υπήρχαν δύο αυγά κότας.

Το παιδί αρνήθηκε ότι τα είχε καταπιεί, άλλωστε δύσκολα θα μπορούσε αν είχε κάνει κάτι τέτοιο να καταλήξουν ολόκληρα τα αυγά στην κοιλιά του, ακολούθησε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή τους και το χειρότερο; Η αποκάλυψη από τον πατέρα πως και πριν από δύο χρόνια, όταν ο Ακμάλ ήταν 12 ετών, είχαν εντοπιστεί 18 αυγά στον οργανισμό του, τα οποία είχαν αφαιρεθεί τελικώς μέσω του πρωκτού του.

«Αρχικά πιστέψαμε ότι τα αυγά είχαν τοποθετηθεί στο παιδί μέσω του πρωκτού του, όμως κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από τις εξετάσεις που κάναμε. Είναι παράδοξο. Τα αυγά κότας δεν είναι δυνατόν να σχηματιστούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα και στο πεπτικό σύστημα», δήλωσε ένας από τους θεράποντες ιατρούς του παιδιού.

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: