ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής με παρατράγουδα - Η βαθμολογία και η ανάλυση

Mια αγωνιστική που είχε απ' όλα. 
Ξύλο, τραυματισμούς, ταινίες ταμειακής, εντάσεις, δακρυγόνα και για φινάλε μια εντυπωσιακή ισοπαλία...


Η ΑΕΚ σχεδόν αυτοκτόνησε μέσα στο Περιστέρι, αφού κατάφερε να κάνει το αποτέλεσμα που ήταν υπέρ της, παραλίγο κατά, με ένα τελευταίο δεκαπεντάλεπτο συνεχόμενου "ξύλου".

Το μεγάλο διπλό "ανάσας" και "κλειδώματος" του Πρωταθλήματος στο Περιστέρι στέρησε από την ΑΕΚ ο Ουάρντα. Ο Αραούχο άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 68ο λεπτό ενώ λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει το ντέρμπι και στο 80' ο Αιγύπτιος με γκολάρα έκανε το 1-1.

Να μην αναλωθούμε για τα όσα έγιναν και δεν έγιναν χθες στην Τούμπα και "διαφήμισαν" για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλη την Υφήλιο.

Η βαθμολογία στην αρχική εικόνα, είναι σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις όλου του φίλαθλου κόσμου, μετά και την επίσημη τιμωρία του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό Γκαρθία από ταινία 27χρονου φιλάθλου.

Όπως αναφέραμε και χθες και σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές.

Πάμε να δούμε την επίσημη "ανεπίσημη" βαθμολογία έως αυτή τη στιγμή, χωρίς τις τιμωρίες. Να θυμίσουμε, ότι εκκρεμεί και τιμωρία (έφεση) στον Ολυμπιακό για τα έκτροπα μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ στον επαναληπτικό αγώνα της 20ης αγωνιστικής, όπου η γηπεδούχος ομάδα έχασε με 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: