ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Πίνετε κρύο νερό; 5 σοβαροί λόγοι για να το σταματήσετε αμέσως. Δείτε τι μπορείτε να πάθετε...

Είναι μια ευρέως διαδεδομένη παρανόηση ότι το πόσιμο νερό είναι καλό για τον οργανισμό μας . Αλλά το πόσο καλό είναι το νερό για την υγεία σας εξαρτάται πραγματικά από...
τη θερμοκρασία του!

Στην πραγματικότητα, το πόσιμο κρύο νερό έρχεται με πολλά μειονεκτήματα. Όταν πίνετε μόνο παγωμένο υγρό, το σώμα σας παράγει περισσότερη βλέννα στο πίσω μέρος του λαιμού σας, πράγμα που διαταράσσει το ανοσοποιητικό σύστημα και σας κάνει πιο ευάλωτους στο να κρυώσετε.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο. Σίγουρα θα μάθετε πολλά νέα πράγματα που θα είναι προς όφελός σας.

1. Ενισχύστε την ενέργεια για το μεταβολισμό σας

Αφού σηκωθείτε τα πρωινά, δοκιμάστε ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος σας και έτσι γίνεται καλύτερα η κυκλοφορία του αίματος.

2. Βοηθά την δυσκοιλιότητα

Εκτός από τη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων, η τακτική κατανάλωση χλιαρού νερού βοηθά και με τη δυσκοιλιότητα.

3. Αποτελεσματική απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων

Κατά την διαδικασία του μεταβολισμό, το σώμα σας μπορεί να καθαριστεί μέσω της εφίδρωσης και της απέκκρισης. Πολλά απόβλητα αφαιρούνται με αυτόν τον τρόπο, όπως οι τοξίνες από τα εσωτερικά συστήματα του σώματός σας.

4. Μειωμένη επιθυμία για ζάχαρη

Όταν θέλετε κάτι γλυκό, αρπάξτε πρώτα ένα ποτήρι ζεστό νερό. Επιπλέον, αντικαταστήστε τα ποτά που περιέχουν ζάχαρη με καθαρό νερό όσο πιο συχνά γίνεται. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα περιορίσει την όρεξή σας για γλυκά πράγματα.

5. Διέγερση της πέψης

Το πόσιμο ζεστό νερό διεγείρει την παραγωγή συγκεκριμένων ενζύμων, τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν στην πέψη. Εάν έχετε φάει κάτι λιπαρό, συνιστάται να πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό μετά. Αυτό θα διαλύσει καλύτερα το λίπος και μπορεί να αφομοιωθεί ευκολότερα.

Τώρα ξέρετε πώς η θερμοκρασία του πόσιμου νερού μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας για αυτό πρέπει να αποφύγετε το κρύο νερό στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: