ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Στο τελικό του κυπέλλου ο Ερμής Αμυνταίου

Παίζοντας με πάρα πολλές αλλαγές ο Ερμής Αμυνταίου κέρδισε τον ημιτελικό της Ε.Π.Σ. Φλώρινας τον Αίαντα Αμμοχωρίου με 4-0 και προκρίθηκε στο τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα.


Το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να φτάνουν στην άνετη επικράτηση με το Δημήτρη Σιαπανίδη να χρησιμοποιεί και πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του.

Μόλις στο 5ο σουτ του Σερσέμη απέκρουσε σε κόρνερ ο Λαζαρίδης και λίγο αργότερα νέο σουτ του Θεοδουλίδη δεν βρήκε στόχο.

Στο 21ο ατομική προσπάθεια και σουτ του Θεοδουλίδη απέκρουσε και πάλι ο Λαζαρίδης αλλά στο επόμενο λεπτό ο Πασχαλίδης σέντραρε και ο Χαϊτίδης από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 26ο μπροστινή μπαλιά του Θεοδουλίδη για το Πασχαλίδη αυτός μπήκε στη περιοχή όπου ανατράπηκε. Το πέναλτι που υποδέχθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τριανταφύλλου για το 2-0.

Στο 32ο σουτ του Ευθυμίου βρήκε το δοκάρι και στο 55ο ο Θεοδουλίδης έκανε τη σέντρα και ο Τσολάκης από κοντά έκανε το 3-0.

Στο δίλεπτο 61-62 τα σουτ των Ευθυμίου και Σερσέμη πέρασαν ελάχιστα έξω και στο 83ο το σουτ του Σερσέμη κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0.

Διαιτητής: Νταλάκας (Τόϊτος- Κούγιας)

Ερμής Αμυνταίου: Τάσιος, Πασχαλίδης (71ο Τράϊκος), Δόνες, Σωτηριάδης, Κλάζογλου, Σερσέμης, Τριανταφύλλου (63ο Πάληος), Εθυμίου, Θεοδουλίδης, Χάϊτίδης (57ο Πάνος), Τσολάκης.

Αίας Αμμοχωρίου: Λαζαρίδης, Παλάντζας Σωκ. Απιδόπουλος, Σαμπάζης, Ιωαννίδης, Παλάντζας Ε., Πάνο, Τάττες, Φωστηρόπουλος (70ο Ιωαννίδης), Αλεξιάδης, Δημόπουλος (63ο Γεωργιάδης)







Γραφείου Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: