ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Τις Κρεμάνε στο Τσιγκέλι από το Λαιμό και Φτιάχνουν το Aιδοίο τους. Μόλις Δείτε τι τους Βάζουν μέσα, θα Φρικάρετε.

Μία εταιρεία που κατασκευάζει ερωτικές κούκλες προσπαθεί να φτιάξει την πρώτη πραγματικά "έξυπνη" κούκλα που θα μπορεί να μιλάει, να παίζει μουσική και ακόμα και να...
πλένει τα πιάτα.

Η Exdoll βγάζει προς το παρόν περίπου 400 ρομπότ το μήνα με το βασικό μοντέλο να κοστίζει $400. Το τρέχον έξυπνο μοντέλο ονομάζεται Xiaodie, κοστίζει $4,000 και μπορεί να μιλάει, να μπαίνει στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιεί τις έξυπνες συσκευές που είναι συνδεδεμένες WiFi.

Αλλά μέσα σε ένα χρόνο η εταιρεία σκοπεύει να κάνει το μοντέλο της να αντιγράφει πολύπλοκες κινήσεις και εκφράσεις του προσώπου, να αναγνωρίζει την φωνή του ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τους ανθρώπους με τα μάτια της.

Τελικά, θέλουν να κάνουν τα ρομπότ τους τόσο εξελιγμένα που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να θεραπεύσουν την μοναξιά στους ηλικιωμένους και τους ανάπηρους. Οι κούκλες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως ιατρικοί βοηθοί και ρεσεψιονίστ, σύμφωνα με τους κατασκευαστές.

Υπάρχουν 33.6 εκατομμύρια άντρες περισσότεροι από τις γυναίκες στην χώρα των 1.4 δισεκατομμυρίων. Αυτό οφείλεται στην πολιτική της Κίνας για ένα παιδί και της παραδοσιακής προτίμησης προς τα αγόρια, η οποία οδηγεί σε επιλεκτικές και παράνομες εκτρώσεις.

Γεννιούνται περίπου 114 αγόρια για κάθε 100 κορίτσια. Η Κίνα είναι επίσης μία χώρα που γερνάει πολύ γρήγορα και αυτό πιέζει σε μεγάλο βαθμό το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

“Η Κίνα έχει έλλειψη σε γυναίκες και έτσι η ζήτηση σε κούκλες είναι πολύ μεγάλη. Το εκπληκτικό είναι πως πολλοί δεν τις χρησιμοποιούν καν για σεξ αλλά σε διάφορες θέσεις εργασίες.”

Η εταιρεία δήλωσε πως ο στόχος της είναι να φτιάξει τις πιο όμορφες και αληθοφανείς κούκλες που γίνεται.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: