ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Απίστευτο: Πιτσιρικάς κλείδωσε το κινητό της μητέρας του για τα επόμενα 48 χρόνια! (pic)

Δείτε πώς το έκανε!
Αν εσύ μετά από τις λανθασμένες προσπάθειες κλείδωσες το κινητό σου και νιώθεις άσχημα, να θυμάσαι πως υπάρχει και αυτό!


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα, με τον πιτσιρικά στην προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το κινητό της μητέρας του να βάζει... άπειρες φορές λάθος τον κωδικό ασφαλείας της συσκευής και να καταφέρνει να την κλειδώσει για τα επόμενα 48 χρόνια!

Αν θέλετε να το πούμε και αλλιώς, για τα επόμενα 25 εκατομμύρια λεπτά, η μητέρα του δεν θα μπορεί να ανοίξει την συσκευή της, η οποία νιώθει απελπισμένη καθώς μέσα είχε αρχεία προσωπικής κι εργασιακής φύσης.

Η επανειλημμένη εισαγωγή λανθασμένων κωδικών οδηγεί στο προσωρινό κλείδωμα της συσκευής, ενώ αν ο χρήστης συνεχίσει να βάζει λάθος κωδικούς, ο χρόνος μπλοκαρίσματος της συσκευής αυξάνεται περιοδικά για λόγους ασφαλείας των δεδομένων του κατόχου.

Η απελπισμένη μητέρα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία παραγωγής της συσκευής, μάταια όμως καθώς η εταιρεία ενημέρωσε πως το ξεμπλοκάρισμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του κινητού τηλεφώνου, γεγονός που θα οδηγήσει στην απώλεια όλων των δεδομένων της συσκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: