ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Aλnθivn Eξoμoλoynσn απο MATΣO ΓKOMENA -Τόσα ακouμπάω για να μου τον ακouμπαvε..

Κατακόρυφα αυξήθηκε ο αριθμός των ευπαρουσίαστων αντρών στη Ελλαδα που σαν άλλοι Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία «Επάγγελμα ζigολο» προσφέρουν...
επί πληρωμή υπηρεσίες στις γυναίκες.

Μέσα σε μια πενταετία οι ζigολο έχουν τριπλασιαστεί και από 5.246 το 2010, πλέον φτάνουν τους 15.732.

Ερευνα των πανεπιστημίων σε πάνω από 27.000 διαδικτυακές καταχωρίσεις έδειξε ότι οι ζigολο για γυναίκες αντιπροσωπεύουν πλέον το 36% των εκδιδόμενων ατόμων.

Οι περισσότερες πελάτισσες το κάνουν για να έχουν εγγυημένη απόλαυση, όπως εξηγεί η ψυχολογος Μαρια Ταστανη και παράλληλα αναζητούν τη διακριτικότητα.

Συχνά όμως δεν αρκούνται στο φικι φικι, αλλά ζητούν να δειπνήσουν ή να πιουν ποτό μαζί τους.

Γιατί το κάνουν

Το επιβεβαιώνει και ο 29χρονος Θεσσαλονικιος Μιχαλης , ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως μοντέλο και τώρα είναι ζιγκολό στην Αθηνα.

Πληρώνεται 136,50 ευρώ τηνώρα για να τις συνοδεύσει στο θέατρο, σε εστιατόρια ή να υποδυθεί το αγόρι τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τέσσερις γυναίκες που πηγαίνουν με ζigολο μίλησαν, εξηγώντας για ποιον λόγο το κάνουν.

Η 48χρονη Χριστινα Κελμαλη το κάνει διότι βαριέται να ακούει τους άντρες να περιαυτολογούν στα ραντεβού. «Θέλω απλώς υπέροχο σ*ξ και μετά άντε γεια» λέει χαρακτηριστικά.

Η 47χρονη Αννα Χαμαλη εξηγεί ότι της αρέσουν οι νεαροί άντρες και βρίσκει «βαρετούς και εγωιστές» τους άντρες της ηλικίας της, ενώ η 48χρονη Χριστινα Ψαραδελλη το θεωρεί εύκολη λύση.

Τέλος, η 34χρονη Παναγιωτα Πολλαετιδου το προτιμά διότι «ξέρουν τι κάνουν», αλλά παράλληλα μπορεί να βγει μαζί τους για ένα ποτό.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: