Φέτος σας υπόσχομαι να σας δείξω το πιο αφράτο τσουρέκι με ίνες χωρίς μίξερ!
Για πρώτη φορά θα δείτε πως ψήνουμε με την τεχνική (Bain marie) Αυτό μας επιτρέπει το τσουρέκι να ψηθεί με...
πολύ μεγάλη υγρασία και να φουσκώσει στο μέγιστο!!
Ώστε να είναι πάρα πολύ αφράτο με ίνες!!
TIPS Προθερμασμένος φούρνος Το βούτυρο να μην είναι καυτό !! Αφήνουμε να φουσκώσουν καλά πριν τα ψήσουμε!! Για καλύτερα αποτελέσματα βάλτε αέρα και κάτω αντίσταση!! Αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν τα κόψουμε!! Μόλις βγουν από τον φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα!! Πριν τα ψήσουμε να διπλασιαστούν!! Υλικά 3 κτγ μαχλέπι-(3 tsp mahlep) 5 αυγά 290 γρ - (5 eggs 290 gr) 75 γρ νωπή μαγιά-(75 gr fresh yeast) 350 γρ ζάχαρη-(350 gr sugar) 5 γρ μαστίχα-(5 gr gum mastich) 1650 γρ αλεύρι Robin Hood - (1650 gr flour Robin Hood) 250 γρ βούτυρο-(250 gr butter) 250 γρ γάλα-(250 gr milk) 250 γρ χυμό πορτοκάλι-(250 gr fresh orange juice) Ξύσμα από 2 πορτοκάλια-(Zest from 2 oranges) 3 βανιλίνες-(3 vanillins) 50 γρ νερό-(50 gr water) σουσάμι,αμύγδαλο,σοκολάτα η ότι άλλο προτιμάτε-(sesame,almonds,dark chocolate or everything you like) This year I will promise you to show you the most fluffy brioche without the mixer! For the first time you will see how to bake with the technique (Bain marie) This allows us to cook the bake with very high moisture and inflate to the maximum! So be too fluffy with fiber !! The butter must be not hot Let them rest well before we bake them For better results put air and resistance down on the oven Let them cool well before you cut them When they came out at oven, let them cool on a grill
Για πρώτη φορά θα δείτε πως ψήνουμε με την τεχνική (Bain marie) Αυτό μας επιτρέπει το τσουρέκι να ψηθεί με...
πολύ μεγάλη υγρασία και να φουσκώσει στο μέγιστο!!
Ώστε να είναι πάρα πολύ αφράτο με ίνες!!
TIPS Προθερμασμένος φούρνος Το βούτυρο να μην είναι καυτό !! Αφήνουμε να φουσκώσουν καλά πριν τα ψήσουμε!! Για καλύτερα αποτελέσματα βάλτε αέρα και κάτω αντίσταση!! Αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν τα κόψουμε!! Μόλις βγουν από τον φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα!! Πριν τα ψήσουμε να διπλασιαστούν!! Υλικά 3 κτγ μαχλέπι-(3 tsp mahlep) 5 αυγά 290 γρ - (5 eggs 290 gr) 75 γρ νωπή μαγιά-(75 gr fresh yeast) 350 γρ ζάχαρη-(350 gr sugar) 5 γρ μαστίχα-(5 gr gum mastich) 1650 γρ αλεύρι Robin Hood - (1650 gr flour Robin Hood) 250 γρ βούτυρο-(250 gr butter) 250 γρ γάλα-(250 gr milk) 250 γρ χυμό πορτοκάλι-(250 gr fresh orange juice) Ξύσμα από 2 πορτοκάλια-(Zest from 2 oranges) 3 βανιλίνες-(3 vanillins) 50 γρ νερό-(50 gr water) σουσάμι,αμύγδαλο,σοκολάτα η ότι άλλο προτιμάτε-(sesame,almonds,dark chocolate or everything you like) This year I will promise you to show you the most fluffy brioche without the mixer! For the first time you will see how to bake with the technique (Bain marie) This allows us to cook the bake with very high moisture and inflate to the maximum! So be too fluffy with fiber !! The butter must be not hot Let them rest well before we bake them For better results put air and resistance down on the oven Let them cool well before you cut them When they came out at oven, let them cool on a grill
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου