ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Πήγε καλεσμένη σε 14 γάμους και κατέληξε υπερχρεωμένη κι άστεγη (video)

Η ανικανότητα μίας Βρετανίδας να κάνει ένα φυσιολογικό μπάτζετ για τις γαμήλιες δεξιώσεις που είχε προσκληθεί, την οδήγησε στην χρεοκοπία και στην μετακόμιση.

Οι συνεχόμενες προσκλήσεις σε γαμήλιες δεξιώσεις στοίχισαν πολύ ακριβά σε μία γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία υπερχρεώθηκε και καταστράφηκε οικονομικά, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των γάμων ως... απλή καλεσμένη.

Η Τζορτζίνα Τσάιλντς έλαβε 14 φορές τα προσκλητήρια για τους γάμους φίλων, συναδέλφων και συγγενών της μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως οι αλόγιστες σπατάλες της, την οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και στην μετακόμιση στο σπίτι των γονιών της μετά από πολλά χρόνια που έμενε μόνη της.

Η απρόσεκτη και σπάταλη Βρετανίδα, σε δηλώσεις της σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ισχυρίστηκε πως στην χρεοκοπία την οδήγησε η αδυναμία άρνησης των προσκλήσεων, καθώς θα ήταν αγένεια από μέρους της να μην παρευρεθεί στα μυστήρια που είχε προσκληθεί, ενώ στο υπέρογκο κόστος των 14 εμφανίσεων της στους γάμους συνέβαλε το γεγονός ότι αρκετοί από τους γάμους έλαβαν χώρα στο εξωτερικό, με τα εισιτήρια, τα δώρα και τα ρούχα να ανεβάζουν το μπάτζετ σε δυσθεώρητα ύψη.


Τα συσσωρευόμενα χρέη, όμως, κάποια στιγμή ξεπέρασαν τα έσοδα της Τσάιλντς, η οποία υποχρεώθηκε να πουλήσει το σπίτι της και να μετακομίσει στο πατρικό της, σε μια προσπάθεια να αποπληρώσει τις 13.000 λίρες που βρέθηκε να χρωστάει, εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης πιστωτικών καρτών.

Πλέον, δηλώνει πιο ικανή να διαχειριστεί ανάλογες καταστάσεις, ενώ άγνωστο παραμένει το αν θα ανταποκριθεί θετικά στις επόμενες γαμήλιες προσκλήσεις που θα δεχτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: