Αρκετά ήταν τα μαγαζιά που άνοιξαν στη Χαλκίδα την Κυριακή του Πάσχα για να πουλήσουν ψητό αρνί σούβλας, το οποίο είχε την...
τιμητική του λόγω της ημέρας.
Σύμφωνα με έρευνα αγοράς του EviaZoom, η τιμή σε ψητοπωλεία, παραδοσιακές ταβέρνες και καλά εστιατόρια κυμαινόταν από 23 εως 25 ευρώ το κιλό.
Παρόλα αυτά όμως, «πρωταθλήτρια» στη τιμή αναδείχτηκε μία ψαροταβέρνα στην παραλία, η οποία χρέωνε το αρνί σούβλας προς 33 ευρώ το κιλό.
τιμητική του λόγω της ημέρας.
Σύμφωνα με έρευνα αγοράς του EviaZoom, η τιμή σε ψητοπωλεία, παραδοσιακές ταβέρνες και καλά εστιατόρια κυμαινόταν από 23 εως 25 ευρώ το κιλό.
Παρόλα αυτά όμως, «πρωταθλήτρια» στη τιμή αναδείχτηκε μία ψαροταβέρνα στην παραλία, η οποία χρέωνε το αρνί σούβλας προς 33 ευρώ το κιλό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου