ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

8 θαυματουργά υλικά που θα κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο και ομορφότερο σε χρόνο μηδέν!!!

Με την πάροδο των χρόνων η υφή και η όψη του δέρματος του προσώπου μας είναι φυσιολογικό να αρχίζει να αποκλίνει από την νεανική του εξιδανικευμένη κατάσταση. Στους περισσότερους ανθρώπους...
δεν τους αρέσει καθόλου αυτό όταν συμβαίνει. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά υλικά που αν τα εφαρμόζουμε συστηματικά στο πρόσωπο μας θα το κάνουν να δείχνει πολύ ομορφότερο και νεότερο:

Φλούδα μπανάνας



Η φλούδα μπανάνας είναι ένα θαυματουργό υλικό. Είναι από αυτά τα πράγματα που αποδεικνύονται ευεργετικά ακόμα και εκεί που δεν θα έπρεπε να είναι.

Μέλι

Το μέλι είναι ένα συστατικό το οποίο έχει την λύση σε μερικά απίστευτα προβλήματα λόγω των ξεχωριστών ιδιοτήτων που έχει και λόγω της ιδιαίτερης σύστασης του.

Αγγούρι

Τα αγγούρια χρησιμοποιούνται για την περιποίηση του προσώπου εκατοντάδες χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο υλικό χρησιμοποιούταν τόσο καιρό με αυτό το σκοπό. Οι ιδιότητες του είναι αναμφισβήτητες.

Λεμόνι

Η εφαρμογή του λεμονιού στο πρόσωπο σας πρόκειται να είναι ευεργετική. Θα σας προσφέρει φρεσκάδα και καθαριότητα.

Αλόη βέρα

Η αλόη βέρα λόγω των ιδιαίτερων ιδιοτήτων που έχει χρησιμοποιείται σε σχεδόν όλα τα γυναικεία προϊόντα ομορφιάς. Είναι ένας πολύ καλός μας σύμμαχος στην καταπολέμηση του χρόνου.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο θεωρείται από πολλούς ανά το κόσμο αγαθό πολυτελείας. Θα χαρίσει στο δέρμα μοναδική υφή.

Φλούδα πορτοκαλιού

Οι φλούδες πορτοκαλιού είναι και αυτές ένα υλικό που χρησιμοποιείται ανέκαθεν για περιποίηση του δέρματος. Θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε ανεπιθύμητα στίγματα και νεκρά κύτταρα.

Γάλα
Αυτό είναι το υλικό που εφάρμοζε στο πρόσωπο της η Κλεοπάτρα και κατάφερε να εξαπλώσει την φήμη της ξεχωριστής ομορφιάς τη στα πέρατα του κόσμου.

culturehook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: