ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Ξανά μαζί τηλεοπτικά Αντώνης Κανάκης – Σωτήρης Καλυβάτσης;

Στην κόντρα και το τέλος της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη αναφέρθηκε στην τελευταία του συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Ο ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», αρχικά στήριξε την απόφαση του παλιού του συνεργάτ να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να εκπέμπει από εκεί, σχολιάζοντας:

«Όταν κάναμε το Α.Μ.Α.Ν ανθούσε η τηλεόραση κι εμείς μαζί με αυτήν. Ήταν μια εξωτερική παραγωγή, την πουλούσαμε και γι’ αυτό είχαμε παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπως κάνουν και τώρα τα παιδιά. Και πολύ καλά κάνουν και πάντα έτσι να κάνουν!».
Στο σημείο αυτό δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί αν σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπήρχε ποτέ να περίπτωση να έρθει κοντά με τον παλιό του συνεργάτη.

Τι απάντησε;
«Δεν ξέρω τι μπορεί να μας φέρει η ζωή, κανείς δεν ξέρει. Γιατί όχι; Δεν ξέρω, τι να σας πω. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για να πεις ένα “ναι” σε μία δουλειά. Δεν έχουμε μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρομαι αν ο άνθρωπος είναι καλά και πηγαίνει καλά.

Με τον Αντώνη χωριστήκαμε γιατί θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του. Δεν βγάλαμε μαχαίρια να μαχαιρωθούμε, προς Θεού».
Κάπως έτσι, οι πόρτες από πλευράς Καλυβάτση είναι ανοιχτές.

Λέτε να δούμε την ανατροπή και οι δυο τους να μας χαρίσουν νέες στιγμές τηλεοπτικής απόλαυσης;

dailymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: