ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Δικαιώθηκε για την καταγγελία ο Ρήγας - Γ. Μπαλαμώτης: "Aκλόνητη πίστη για την τελική δικαίωση"

Οι Κυανόλευκοι έφτασαν στην πρώτη δικαστική δικαίωση με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να επιβάλει ποινές -με αφορμή την καταγγελία του Ρήγα- στην Θήβα, για τη...
μη συμμετοχή της στην 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. 

Mένει όμως να πιστοποιηθεί από την Ομοσπονδία πως ο αγώνας που πρέπει να χάσουν οι Βοιωτοί λόγω τιμωρίας ("απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος, στο οποίο δικαιούται να συμμετέχει", αναφέρεται στην απόφαση), και με βάση πάντα τις ημερομηνίες των συμβάντων, είναι αυτός με τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική στο Βελεστίνο (0-0).

Με αυτό τον τρόπο, οι Βελεστινιώτες προσδοκούν να πάρουν τη νίκη "στα χαρτιά" και ταυτόχρονα την παραμονή στην Γ' Εθνική εις βάρος του ΑΟ Σελλάνων.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Κυανόλευκων, Γιάννης Μπαλαμώτης, δηλώνει αισιόδοξος αλλά σίγουρα όχι εφησυχασμένος ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, τονίζοντας πως το νομικό επιτελείο του συλλόγου σε συνεργασία με την τοπική Ένωση, προχωρά στα απαραίτητα βήματα προκειμένου να επιτευχθεί το έσχατο αλλά αναγκαίο βήμα.

Παράλληλα, στον Ρήγα βρίσκονται στην αναμονή για να δούνε αν η συγκεκριμένη δικαστική περιπέτεια συνεχιστεί με έφεση από την υποβιβασμένη Θήβα, ενώ θυμίζουμε ότι αναμένεται και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την πολύκροτη υπίθεση Κλεβί Κόλα και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο δεύτερο μέτωπο που έχει ανοιχτό η ομάδα του Βελεστίνου για να βρεθεί και του χρόνου στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.



Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον πρόεδρο των Κυανόλευκων:
"Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποτελεί μία πρώτη δικαίωση για τον Ρήγα Φεραίο και μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι η ομάδα μας θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική. Η παράβαση του Α.Ο. Θήβα ήταν ξεκάθαρη, όπως ξεκάθαρη είναι και η τιμωρία που προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Ωστόσο, δεν εφησυχάζουμε. Το νομικό μας επιτελείο σε συνεργασία με την ΕΠΣΘ κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να μας δοθεί το «τρίποντο» από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Επίσης, παρακολουθούμε και το αν θα κάνει έφεση ο Α.Ο. Θήβα. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας ακλόνητη πίστη για την τελική δικαίωση".

πηγή

εφημερίδα Θεσσαλία - Goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: