ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Super League: Η βαθμολογία μετά από την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, συνεπώς παρέμεινε η ποινή...
αφαίρεσης τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα (και -2 από το επόμενο) και η κατακύρωση του αγώνα υπέρ της Ένωσης.

Επομένως, σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι και στον τρίτο βαθμό (ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο) οι "κιτρινόμαυροι" θα είναι πρωταθλητές.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΚ 66
2. ΠΑΟΚ 58 (-3)
3. Ολυμπιακός 54 (-3)
4. Ατρόμητος 50
5. Αστέρας Τρίπολης 39
6. Ξάνθη 39
7. Παναιτωλικός 35
8. Πανιώνιος 34
9. Λεβαδειακός 34
10. Παναθηναϊκός 32 (-8)
11. ΠΑΣ Γιάννινα 31
12. ΑΕΛ 30
13. Απόλλων Σμύρνης 29
14. Λαμία 26
15. Κέρκυρα 21
16. Πλατανιάς 10


Για ποιο λογο απορριφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ
Γνωστό έγινε το σκεπτικό της απόρριψης της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα όσα έγινε στο παιχνίδι της Τούμπας με την ΑΕΚ.

Σε αυτό γίνεται λεπτομερής περιγραφή των όσων ακολούθησαν της φάσης του 90ου λεπτού με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος –όπως υποστηρίζει- έφερε όπλο σε εμφανή θέση και με απειλητικές προθέσεις. Μάλιστα, καταγράφει ότι οι σκηνές αυτές είχαν προκαλέσει φόβο των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά και των ποδοσφαιριστών της.

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα υπογραμμίζει ότι πρόκειται για αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατονομάζοντας τον Ιβάν Σαββίδη και την «βίαιη» είσοδο αυτού στον αγωνιστικό χώρο ως και τον λόγο δημιουργίας του κλίματος που οδήγησε στην απόφαση του διαιτητή να μην συνεχιστεί ο αγώνας.

Προσθέτει ότι από την εξέταση των βίντεο που παρέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο διαιτητής σφυρίζει όχι για να βγουν οι παίκτες εκτός αποδυτηρίων αλλά να μπουν εντός αυτών.

topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: