ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

21η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του  Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10.
β) Την αριθμ.55/17 απόφαση...
του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΚΑΛΕΙ 
Τους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
  1. Αντωνιάδη Γεώργιο
  2. Κούσκουρα Αμαλία
  3. Καναβό Κωνσταντίνο
  4. Στεργιούλη Παναγιώτη
  5. Γιάτσιο Ιωάννη
  6. Σαββόπουλο Δημήτριο
Σε συνεδρίαση την Τρίτη 29/05/2018 και ώρα  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:
  1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Επισκευή και συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Κοζάνης από διασταύρωση Εθνικής Οδού  (20) προς Παλαιόκαστρο –Δαφνερό-όρια Π.Ε. Γρεβενών».
  3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την υλοποίηση του προγράμματος «Αγροτικός εξηλεκτρισμός Π.Ε. Καστοριάς έτους 2018».
  4. Έγκριση νέων δρομολογίων για τη μεταφορά μαθητών Π.Ε Κοζάνης κατά τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων για σχολικό έτος 2017-2018.
  5. Έγκριση διενέργειας Συνοπτικού διαγωνισμού για την «Υπηρεσία μεταφορά και θανάτωση ζώων για τρομώδη νόσο των προβάτων και οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών» και με κριτήριο αξιολόγησης την συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής. Προϋπολογισμού 40.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
  6. Έγκριση δαπάνης και Ορισμός Δικηγόρου.
  7. Έγκριση πληρωμής αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Δ.Μ.
  8. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την συντήρηση οχημάτων-μηχανημάτων έργου αρμοδιότητας Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης.
  9. Έγκριση απευθείας ανάθεσης παροχής υπηρεσιών συντήρησης, καθαρισμού, φύτευσης κα καλλωπισμού του αύλειου χώρου στο κτίριο της ΖΕΠ για το έτος 2018.
  10. Έγκριση απευθείας ανάθεσης παροχής υπηρεσιών συντήρησης, καθαρισμού, φύτευσης και καλλωπισμού του αύλειου χώρου του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για το έτος 2018.
  11. Έγκριση απευθείας ανάθεσης παροχής υπηρεσιών συντήρησης, καθαρισμού χόρτων του αύλειου χώρου στο Διοικητήριο Πτολεμαίδας για το έτος 2018.
  12. Έγκριση Δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για εξόφληση ποσού βάσει της υπ αρίθμ. 14/2018 απόφασης μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, Π.Ε. Γρεβενών.
  13. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας ειδών υποδοχής και φιλοξενίας για το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, Π.Ε. Γρεβενών.
  14. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης  προμήθειας  εντύπων διαταγής πορείας αυτοκινήτων Π.Ε. Γρεβενών.
  15. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης  προμήθειας δύο (2) USB για το ΚΤΕΟ Γρεβενών.
  16. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης  προμήθειας δύο (2)  κυλίνδρων (μύλων) κλειδαριάς ασφαλείας για την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών , Π.Ε. Γρεβενών.
  17. Έγκριση δαπάνης συνδιοργάνωσης εκδήλωσης αθλητικού περιεχομένου,Π.Ε.Γρεβενών.
  18. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των αποδήμων, του Πολιτιστικού Προοδευτικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κέλλης << ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΕΛΛΗΣ>>, στις 5 και 6 Ιουλίου 2018 στην Κέλλη.
  19. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των αποδήμων του Μορφωτικού Συλλόγου <<ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ>> Παπαγιάννη ,που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Ιουλίου  2018 στο Τοπικό Διαμέρισμα Παπαγιάννη.
  20. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία, του Πολιτιστικού Mορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Σκοπιάς << ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ>>, στις 19 & 20 Ιουλίου  2018 στην Σκοπιά.
  21. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με αφορμή την επέτειο Ανακομιδής των Λειψάνων του Οσίου Ναούμ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου , στις 19 & 20 Ιουνίου 2018, στο Αρμενοχώρι.
  22. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση   και υποστήριξη αγώνων κλασικού αθλητισμού <<Λυγκήστεια 2018>> της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας που θα διεξαχθούν  την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στη Φλώρινα.
  23. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με αφορμή το αντάμωμα των απανταχού Δροσοπηγιωτών, του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δροσοπηγής η <<ΠΡΟΟΔΟΣ>>, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6-7 και 8 Ιουλίου στην Τ.Κ. Δροσοπηγής.
  24. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση   Θεατρικής Παράστασης οι <<Φυλακισμένες>> της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας που θα πραγματοποιηθεί  στις 29 και 30 Ιουνίου καθώς και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 , στην αίθουσα <<Θεόδωρος Αγγελόπουλος>> στη Φλώρινα.
  25. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αθλητικού - Μορφωτικού Συλλόγου <<Τροπαιοφόρος>> Τροπαιούχου που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου 2018 στον Τροπαιούχο.
  26. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του πολιούχου της Φλώρινας Αγίου Παντελεήμονα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ, στις 27/7/2018 στη Φλώρινα.
  27. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Α.Μ.Σ. Άνω Υδρούσας, που θα πραγματοποιηθούν στις 25-26 Ιουλίου 2018 στην Άνω Υδρούσα.
  28. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων <<ΚΑΛΛΙΝΙΚΕΙΑ>> του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Καλλινίκης <<ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ>>, που θα πραγματοποιηθούν στις 19 & 20 Ιουλίου 2018 στην Άνω Καλλινίκη.
  29. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Κορυφής-Τριβούνου <<ΕΛΠΙΣ>> , που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Αυγούστου  2018 στον Σ.Σ. Ιωαννίδη στη Φλώρινα.
  30. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Π.Μ.Σ. <<ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ>> που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Αυγούστου 2018 στο Φλάμπουρο.
  31. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κρυσταλλοπηγής που θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Αυγούστου 2018 στην Κρυσταλλοπηγή.
  32. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών,Π.Ε.Καστοριάς.
  33. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή ηχοφωτιστικής κάλυψης στα πλαίσια συνδιορνάνωσης εκδήλωσης - ομιλίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  34. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης  για την προμήθεια ανταλλακτικών για την επιδιόρθωση - συντήρηση φωτοτυπικού μηχ/τος για τις ανάγκες της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης της Π.Ε. Καστοριάς ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων 2018.
  35. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού για τις ανάγκες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καστοριάς.
  36. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών διάθεσης πρόχειρων γευμάτων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης του Πανελλήνιου τουρνουά beach volley του Συλλόγου Πετοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης στην Άμμο Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  37. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου διαφημιστικού υλικού (αφίσες, banner και εντύπων) στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης του Πανελλήνιου τουρνουά beach volley του Συλλόγου Πετοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης στην Άμμο Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  38. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχητική κάλυψη στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης του Πανελλήνιου τουρνουά beach volley του Συλλόγου Πετοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης στην Άμμο Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  39. Έγκριση όρων διακήρυξης και δημοπράτησης, για τη σύναψη  ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων έργου, κάτω των  ορίων του ν.4412/2016, του έργου : «Εσωτερική Οδοποιία Δήμου Φλώρινας», Προϋπολογισμού δαπάνης # 416.000.00 € #. 
  40. Έγκριση Συγκρότησης Επιτροπής Διαγωνισμού Δημοπράτησης του έργου : «Εσωτερική Οδοποιία Δήμου Φλώρινας»,Προϋπολογισμού δαπάνης # 416.000,00 € #.
  41. Έγκριση διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Π.Ε.Φλώρινας για τις πανελλαδικές εξετάσεις Ιουνίου 2018.
  42. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης υπηρεσίας «Μεταφορά μαθητών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018»,Π.Ε.Γρεβενών.
  43. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης υπηρεσίας «Μεταφορά μαθητών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018»,Π.Ε.Γρεβενών.
  44. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης υπηρεσίας «Μεταφορά μαθητών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018»,Π.Ε.Γρεβενών.
  45. Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας -Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Π.Δ.Μ. κ.Αλεξανδρή Ρούση.
  46. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού Δυτικής Μακεδονίας κ. Δασκαλόπουλου Αντώνη.
  47. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας κ.Καρακασίδη Δημήτρη.
  48. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δυτικής Μακεδονιάς  κ.Γέρου Κωνσταντίνου.
  49. Έγκριση ανάθεσης Συντήρησης Λογισμικού για τις ανάγκες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των Περιφερειακών Ενοτήτων.
  50. Έγκριση της παράτασης προθεσμίας του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ           ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Β΄ΦΑΣΗ»,Π.Ε.Γρεβενών.
  51. Έγκριση Πρακτικού IV ηλεκτρονικής αποσφράγισης φακέλων οικονομικών προσφορών του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Ολοκληρωμένη καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2018- 2019, (αρίθμ. 03/2018 διακήρυξη)».
  52. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικαστικού επιμελητή.
  53. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
  54. Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
  55. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.
  56. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής λογιστικών εργασιών στην Δ/νση Οικονομικού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για περίοδο 01/04/2018 έως 30/04/2018.
  57. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου καλής εκτέλεσης της αρίθμ. 44896/3850/13-3-2018 σύμβασης παροχής υπηρεσιών που αφορά παροχή υπηρεσιών για επισκευή φωτοτυπικού Μηχανήματος της Δ/νσης Κτηνιατρικής .
  58. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής ανοιχτής ηλεκτρονικής διαδικασίας και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Επισκευή τμήματος Επαρχιακού Οδικού Δικτύου με αριθμό οδού 31 Αυγερινός-Βυθός-Πεντάλοφος Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης από Χ.Θ. +0.00 έως Χ.Θ. +3.000».
  59. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Τοποθέτηση χιονοδεικτών σε τμήματα του ορεινού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης».
  60. Έγκριση δαπάνης.
  61. Έγκριση ανάληψης υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2019,Π.Ε.Φλώρινας.
  62. Έγκριση δαπανών - διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  63. Έγκριση παραλαβής των τιμολογίων παροχής υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2017-2018 Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
  64. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας κυκλοφορητή για το Διοικητήριο Γρεβενών.
  65. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας ανταλλακτικών φωτοτυπικών μηχανημάτων, μπαταριών UPS, κάρτα γραφικών και τηλεφωνικών συσκευών, Π.Ε.Γρεβενών.
  66. Έγκριση δαπάνης 12.896,00 ευρώ και έγκριση των όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια 50 τόνων ψυχρού ασφαλτομίγματος για έκτακτες και επείγουσες εργασίες συντήρησης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε (έδρας) της Περιφερείας Δυτικής Μακεδονίας.
  67. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών, Π.Ε.Γρεβενών.
  68. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών, Π.Ε.Γρεβενών.
  69. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού και την παροχή ηλεκτρολογικών εργασιών για τις ανάγκες του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς.
  70. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών ενοικίασης τεντών σκίασης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την Ακαδημία ποδοσφαίρου «Πήγασος» Χιλιοδέντρου με την Π.Ε. Καστοριάς.
  71. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης προμήθειας υλικών αποκατάστασης αρδευτικού Αγάπης Γρεβενών.
  72. Έγκριση δαπανών έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
  73. Έγκριση Προγραμματισμού υπερωριών, μηνός Ιουνίου 2018.
  74. Έγκριση παραλαβής εργασιών παροχής υπηρεσιών.
  75. Έγκριση δαπάνης.
  76. Έγκριση δαπάνης.
  77. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια αεροπανώ στα πλαίσια συνδιοργάνωσης εκδήλωσης - ομιλίας τόυ Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  78. Έγκριση διάθεση πίστωσης.
  79. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά τις εκδηλώσεις: «Μέρες Γιορτών Βοΐου Πέλεκον»,  που διοργανώνει ο Σύλλογος «Μύριχος» στις 16 – 24 Ιουνίου 2018.
  80. Έγκριση διάθεση πίστωσης.
  81. Έγκριση πληρωμής αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Δ.Μ.
  82. Έγκριση συγκρότησης τριμελούς γνωμοδοτικής επιτροπής (με τους αναπληρωτές τους) για την διενέργεια του διαγωνισμού «Προμήθειας Υλικών Σήμανσης για τις ανάγκες του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».
  83. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, στο 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, που θα πραγματοποιηθεί από  4 έως 15 Ιουλίου 2018.
  84. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  85. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης 8ης Γιορτής  Πατάτας του Πολιτιστικού Συλλόγου  <<Aναγέννηση>> Αμμοχωρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου 2018, στον ταμιευτήρα υδάτων (λίμνη) στα όρια της κτηματικής περιοχής Αμμοχωρίου-Μεσονησίου.
  86. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, στο σεμινάριο για προπονητές ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στις 16 έως 17 Ιουνίου 2018.
  87. Έγκριση Δημοπράτησης και Έγκριση των Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας για το έργο  : «Επέκταση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο», Προϋπολογισμός: 72.400,00 € (με Φ.Π.Α.).
  88. Έγκριση δαπάνης.
  89. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Ανάπλαση «ΚΑΤ' NO ΠΗΓΑΔΙ» στην Μηλιά Κοζάνης».
  90. Έγκριση διάθεση πίστωσης.
  91. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Δήμο Κοζάνης, για τις εκδηλώσεις των 36ων Λασσανείων  2018.
  92. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Π.Δ.Μ.
Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-205).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ. 
Ηλίας Π. Κάτανας
Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών
Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: