ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

3 σημάδια από τη γλώσσα του σώματος ότι μπορεί να σε απατά

Αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου είναι πιστός ή σε απατάει; Υπάρχουν σημάδια που αποκαλύπτουν την απιστία; Την απάντηση τη δίνει το ίδιο το σώμα, μέσω του οποίου...
κάποιος άθελά του μεταφέρει συναισθήματα και μηνύματα. Όπως αυτά τα μηνύματα που έδινε ουκ ολίγες φορές ο Τρίσταν Τόμσον με τη στάση του σώματός του αλλά ουδείς είχε αντιληφθεί, ούτε καν η απατημένη Κλόε Καρντάσιαν. Τι λέει η γλώσσα του σώματος και τι μπορεί αποκαλύψει; ΤοGoddess.gr βάζει το μικροσκόπιο τη γλώσσα του σώματος, αποκρυπτογραφεί τα σημάδια και με οδηγό την απατημένη Κλόε και σου δείχνει όλα όσα πρέπει να προσέξεις.

1. Η αγκαλιά του… ψαριού
Σίγουρα θα γνωρίζεις τη χειραψία του ψαριού, μια απλή τυπική και καθόλου θερμή χειραψία που αντενδείκνυται σε επαγγελματικές συναντήσεις κι αυτό διότι είτε δείχνει εχθρική, είτε δηλώνει αδυναμία χαρακτήρα. Στην ίδια λογική υπάρχει και η… «αγκαλιά του ψαριού» όπως αυτές οι δίχως πάθος αγκαλιές του Τρίσταν στην Κλόε.

Μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram δείχνει πόσο άτονο είναι το αγκάλιασμά του όπως στην παρακάτω φωτογραφία.
https://www.instagram.com/p/BbmcUETFjr4/?utm_source=ig_embed

Ακόμη κι όταν προσπαθεί να την αγκαλιάσει σωστά και να την πλαισιώσει και με τα δύο του χέρια η απόσταση του κορμού αλλά και η επιλογή να χρησιμοποιήσει μόνο τα δάχτυλά του κι όχι ολόκληρες τις παλάμες δείχνει την απόσταση που ο ίδιος επιλέγει να κρατάει.

Το πάθος απουσιάζει από κάθε του άγγιγμα όταν φυσικά δεν το αποφεύγει, κάτι που κάνει μέσα σε λίγα καρέ μιας φωτογράφησης. Ένα απαλό άγγιγμα με τα δάχτυλα μόνο, απομάκρυνση κι εν τέλει αγκάλιασμα με χέρι κρεμασμένο… Ειλικρινά, χρειάζεται ανάλυση της γλώσσας του σώματος για να καταλάβει κάποιος πως αυτό δεν είναι άγγιγμα ερωτευμένου άνδρα;

2. Προσοχή στη φορά των ποδιών
Μπορεί ο κορμός του να είναι στραμμένος προς εσένα κάθε φορά που σε αγκαλιάζει και σε φιλάει αλλά προς τα πού «κοιτούν» τα πόδια; Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πολλά. Αρκεί για παράδειγμα να παρατηρήσεις μερικές φωτογραφίες της Κλόε και του Τρίσταν . Μπορεί να φιλάει με πάθος την άλλοτε σύντροφο του αλλά τα πόδια του δείχνουν τάσεις φυγής.

Είναι σαν να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και να είναι με το ένα πόδι προς την έξοδο από τη σχέση…

3. Διατηρεί απόσταση και βάζει τα όριά του
Η απόσταση δεν είναι καλό σημάδι, ειδικά αν παρατηρείται σε στιγμές τρυφερών τετ α τετ. Για μια ακόμη φορά θα δώσουμε παράδειγμα από τον άπιστο των ημερών. Ο Τρίσταν προσπαθεί να διατηρεί απόσταση από την αγαπημένη του ή να οριοθετεί.

Ακόμη κι όταν αυτή τον πλησιάζει, με το χέρι του βάζει το όριό του, σαν να την απομακρύνει. Η απόσταση στην πραγματικότητα είναι η απόρριψη της ενοχής. Σύμφωνα με τη γλώσσα του σώματος αυτό δείχνει έντονα συναισθηματική απομάκρυνση.

3 έξτρα σημάδια που δείχνουν ψέμα (ή και απιστία)
Σταυρώνει τα χέρια του κάθε φορά που σου μιλάει: Το σταύρωμα των χεριών δεν είναι μόνο σημάδι θυμού αλλά και προσπάθειας μη αποκάλυψης της αλήθειας ή μιας πιθανής απιστίας.
Πιάνει συνέχεια τη μύτη του όταν καλείται να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις: Σύμφωνα με τη γλώσσα του σώματος το άγγιγμα της μύτης υποδηλώνει ψέμα.
Κοιτάζει συνέχεια προς το πάτωμα: Δεν κοιτάζουν μόνο οι ντροπαλοί προς τα κάτω αλλά και οι άπιστοι. Είναι η ενοχή που μπορεί να προκαλεί αυτή την ντροπή…


Ποιοι είναι όμως οι πραγματικοί λόγοι της απιστίας. Διάβασε το παλαιότερο άρθρο μας και μάθε τι λέει η επιστήμη περί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: