ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Περπατούσε στο δάσος όταν είδε μία σπάνια εικόνα με ένα φίδι που ελάχιστοι έχουν δει

Κάθε άτομο που θέλει να ζήσει στην Αυστραλία θα πρέπει να αποδεχτεί όλων των ειδών τα πλάσματα γιατί είναι πιθανό να τα αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση.

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο να βρεις ένα φίδι ή μία σαύρα μέσα στο σπίτι σου. Φανταστείτε όμως να βρίσκατε ένα φίδι ενώ κάθεται άνετα μέσα στα παιχνίδια του παιδιού σας.

Αυτό ακριβώς βίωσε μία οικογένεια όταν βρήκαν ένα επικίνδυνο φίδι να αράζει στο δωμάτιο παιχνιδιού.

Μία από τις τελευταίες συναντήσεις που έγινε πρωτοσέλιδο ήταν η μάχη ανάμεσα σε έναν πύθωνα και μία νυχτερίδα στο Brisbane. Η στιγμή που το φίδι πιάνει την νυχτερίδα και την σηκώνει στο δέντρο καταγράφτηκε από τον Tony Morrison.

Το φίδι προσπάθησε να καταπιεί την νυχτερίδα αλλά δεν μπορούσε εξαιτίας των φτερών και των νυχιών της. Σύμφωνα με τον Morrison, ο πύθωνας τελικά τα παράτησε και άφησε την νυχτερίδα.

Ενώ το φίδι έχει εντυπωσιακό μέγεθος, και η νυχτερίδα αυτή είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τις περισσότερες νυχτερίδες του κόσμου.

Τελικά, το φίδι κυριολεκτικά πήγε να μασήσει περισσότερα από όσα μπορούσε και η νυχτερίδα πέθανε χωρίς λόγο, εκτός και αν την βρει κάποιο πεινασμένο πλάσμα ψάχνοντας για τροφή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: