ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Της είπαν ότι το Μαγιό που φοράει είναι «ακατάλληλο» και την έδιωξαν απ’την Πισίνα. Μόλις το δείτε, δεν θα το πιστεύετε!

H Tori Jenkins και ο αρραβωνιαστικός της, Tyler Newman, ζουν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων το οποίο διαθέτει πισίνα στην ταράτσα για όλους τους κατοίκους, στο...
Tennessee. Το ζευγάρι ανυπομονούσε να περάσει μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα με φίλους δίπλα στο δροσερό νερό.Αλλά η διασκέδαση τους κράτησε μόλις μερικά λεπτά πριν ζητήσουν από την Tori να φύγει – λόγω του μαγιό της. Ο σύντροφος της εξηγεί τι πέρασε η αρραβωνιαστικιά του σε μια δημοσίευση στο Facebook:
«Η Tori κατηγορήθηκε ότι φορούσε “μαγιό τάνγκα” και της είπαν ότι υπήρχαν παράπονα για τον τρόπο που ήταν ντυμένη στα 3 λεπτά που ήμασταν εκεί. Καθίσαμε με δυσπιστία μαζί με 5 φίλους μας, εκ των οποίων κάποιοι μένουν στο συγκρότημα.
Έτσι, η Tori αποφάσισε να πάει στο γραφείο του διαχειριστή, και μετανιώνω που δεν την συνόδεψα, για να διευθετήσει το θέμα ευγενικά και ήρεμα. Στο γραφείο ο σύμβουλος μίσθωσης (ο οποίος θα παραμείνει ανώνυμος) επέμεινε να βγάλει φωτογραφία την Tori για να της δείξει πόσο ακατάλληλο ήταν το μαγιό της και της είπε να κοιτάξει στον καθρέφτη το ίδιο της το σώμα…»

«Της είπε ότι δεν επιτρέπεται να την ψεκάζω με αντηλιακό στα σημεία που δεν φτάνει η ίδια, γιατί ο σύμβουλος επέμενε ότι μπορεί να τα φτάσει. Της είπε ότι το σώμα της, λόγω των καμπύλων, είναι “πολύ ακατάλληλο” για τα παιδιά. Της είπε ότι υπήρχαν πολλοί έφηβοι στο συγκρότημα και ότι δεν χρειαζόταν να τους αναστατώσει.»

«Σήμερα είπαν στην αρραβωνιαστικιά μου ότι είναι λιγότερο σημαντική από τα συναισθήματα των αντρών γύρω της. Ότι η Tori είναι λιγότερο σημαντική από τις σεξουαλικές ορμές ενός άντρα προς εκείνη.

Πιστεύω ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, αλλά την σέβομαι. Δεν θα έκανα ποτέ την ίδια ή κάποια άλλη γυναίκα να νιώσει λιγότερο άξια λόγω του ντυσίματος ή της εμφάνισης της…»

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ την αρραβωνιαστικιά μου τόσο ντροπιασμένη που να μην μπορεί να κοιτάξει τους καλύτερους της φίλους στα μάτια. Δεν την έχω ξαναδεί να κλαίει έτσι. Δεν την έχω ξαναδεί να θέλει να απομονωθεί έτσι. Κι όλα αυτά εξαιτίας κάποιων ανήξερων που νομίζουν ότι μπορούν να το παίζουν αστυνομικοί για το μέγεθος και το σχήμα του σώματος της…»

«Τι θέλω να πω: Είναι βλακεία το ότι είπαν στην αρραβωνιαστικιά μου να καλύψει το σώμα της στην πισίνα του συγκροτήματος μας μια μέρα που είχε 32 βαθμούς, για να μην αναστατώσει τους έφηβους. Δεν θα το ανεχτώ αυτό. Η αρραβωνιαστικιά μου πρέπει να μπορεί να φορά μαγιό χωρίς να την μειώνουν ή να την θεωρούν σεξουαλικό αντικείμενο…»

Η δημοσίευση έχει κοινοποιηθεί πάνω από 30.000 φορές. Πολλοί πήραν την πλευρά του συμβούλου, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι της φέρθηκε άδικα. Γιατί, όπως είπε και η Tori, «Κανένας άντρας ή γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα να με κάνει να αισθάνομαι άβολα με το σώμα μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: