ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι φοράει συνέχεια το ίδιο σκούρο μπλε κοστούμι

Κολλημένος με το σκούρο μπλε κοστούμι του φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Χάρι το οποίο δείχνει να το προτιμάει στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά...
ανακοίνωση του αρραβώνα του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Ο blogger και στιλίστας για άνδρες Lucas Armitage, αποκαλύπτει, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι αυτό δεν οφείλεται σε έλλειψη φαντασίας αλλά έτσι δείχνει το στιλ του.

«Ο πρίγκιπας Χάρι αντιπροσωπεύσει αυτό ακριβώς που αγαπώ στο μοντέρνο ανδρικό στιλ, βρες το στιλ που σου ταιριάζει και υιοθέτησέ το», εξηγεί ο ίδιος και συνεχίζει:

«Οι άνδρες θα πρέπει αντί να έχουν μια ντουλάπα με δύο κομμάτια, να ξοδεύουν σε ένα κοστούμι άψογα ραμμένο. Για να το ανανεώσεις, μπορείς να αλλάζεις πουκάμισα και γραβάτες».

Ο καλός φίλος του πρίγκιπα Χάρι, Μπαράκ Ομπάμα φορούσε το ίδιο σμόκιν και παπούτσια για 8 χρόνια, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Μισέλ. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πει στο Vanity Fair ότι περιόρισε την γκαρνταρόμπα του για να έχει λιγότερες επιλογές.

Την ίδια φιλοσοφία ακολουθούσε και ο Στιβ Τζομπς, που φορούσε μόνο μαύρο ζιβάγκο, τζιν και New Balance αθλητικά κάθε μέρα.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ακόμη, έχει πάνω από 20 γκρι μπλουζάκια, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του.

trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: