ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ποιες μάρκες αυτοκινήτων εκτοξεύουν τη σεξουαλική ζωή στα... ουράνια!

H γερμανική ερωτική κοινότητα ‘’Joyclub’’ έκανε μία έρευνα μεταξύ 5.000 μελών της, για να μάθει ποια αυτοκίνητα ανεβάζουν τη σεξουαλική διάθεση και ποια λειτουργούν σαν…
ηρεμιστικά.

Οι κάτοχοι μοντέλων Porsche απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, καθώς το 65,5% από αυτούς δήλωσε ευτυχισμένο ή πολύ ευτυχισμένο με τη σεξουαλική του ζωή. Επίσης οι οδηγοί Porsche τόνισαν, ότι γουστάρουν με τρέλα το σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και το εφαρμόζουν πολύ συχνά.

Αυτό προκύπτει από πρόσφατη έρευνα μεταξύ 5.000 μελών της γερμανικής ερωτικής κοινότητας ‘’Joyclub’’. Σύμφωνα με την έρευνα, οι κάτοχοι Mercedes και Volvo ακολουθούν τους ιδιοκτήτες Porsche, όσον αφορά στην απόλαυση του σεξ. Μάλιστα, όσοι διαθέτουν κάποιο μοντέλο με σήμα το αστέρι, επιδίδονται συχνότερα από τους υπόλοιπους σε σεξουαλικά παιχνίδια και πράξεις.

Τελευταίοι στη σχετική λίστα εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες μοντέλων της Seat και της Skoda. Οι πρώτοι νιώθουν μόνον σε ποσοστό 41,7% ευχαριστημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους και στους δεύτερους ανέρχεται το ποσοστό σε 47,1%, μάλιστα πάνω από το 20% δήλωσε σεξουαλικά απογοητευμένο.

Μήπως όμως είναι απλά πιο ειλικρινείς οι κάτοχοι μικρομεσαίων αυτοκινήτων από εκείνους, που οδηγούν μεγάλα και ακριβά μοντέλα;

Μία ιδιαίτερη περίπτωση αποτελούν οι πελάτες της Tesla, οι οποίοι κάνουν σπάνια σεξ με κάποιον παρτενέρ, ωστόσο παίρνουν συχνά την κατάσταση στα…χέρια τους και ικανοποιούνται. Πρωταθλητές της αυτοϊκανοποίησης είναι σύμφωνα με την έρευνα οι ιδιοκτήτες μοντέλων της MINI, που προτιμούν αυτόν τον τρόπο σε ποσοστό 73,6% και μάλιστα πολλές φορές την εβδομάδα!

Γυναίκες και άνδρες βρίσκουν πάντως πολύ ερεθιστική την ιδέα της ερωτικής πράξης μέσα στο αυτοκίνητο, ανεξάρτητα από τη μάρκα του οχήματος. Μάλιστα το 85% αποκαλύπτει, ότι το έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά, με πιο δημοφιλές μέρος τα πίσω καθίσματα. Δεύτερο σε προτιμήσεις το μπροστινό καπό και τρίτο τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: